FOTBAL  »  LIGA 2  »  STEAUA BUCUREȘTI

Steaua a revenit pe teren, la nici două zile după „naufragiul” de la Galați » Altă înfrângere pentru echipa lui Oprița

„Militarii” au fost învinși la limită, scor 0-1, în amicalul disputat în compania lui CS Comunal Șelimbăr / Sursă foto: Facebook@Steaua București
„Militarii” au fost învinși la limită, scor 0-1, în amicalul disputat în compania lui CS Comunal Șelimbăr / Sursă foto: Facebook@Steaua București

Articol de - Publicat sambata, 01 aprilie 2023 17:29 / Actualizat duminica, 02 aprilie 2023 07:53

Steaua București a fost învinsă la limită, scor 0-1, în amicalul disputat sâmbătă, în jurul prânzului, în compania lui CS Comunal Șelimbăr.

La nici 48 de de ore de la înfrângerea cu Oțelul Galați (2-3), meci care a declanșat o serie de discuții aprinse în tabăra roș-albaștrilor, Daniel Oprița a convocat de urgență un meci amical, dorind să le ofere minute jucătorilor care au evoluat mai puțin în ultima perioadă. 

Steaua, învinsă de Șelimbăr în amicalul din Ghencea

Pe Terenul 5 al complexului din Ghencea a venit Comunal Șelimbăr, formația din play-out antrenată de dinamovistul Claudiu Niculescu.

Cu o formulă experimentală, în care s-au regăsit, printre alții, Iustin Răducan, frații Pacionel sau Laurențiu Corbu, „militarii” au cedat in-extremis, 0-1, unicul gol al partidei fiind reușit de Jordan Gele, în minutul 40. 

Echipa utilizată de Daniel Oprița: Dincă - Corbu, Ciocoteală, Sabău, Sima - E. Pacionel, Șt. Pacionel, Bustea, D. Gheorghe - Kayondo, Răducan. După pauză, tehnicianul a mai apelat și la Oroian și Enceanu.

Niculescu a mizat pe: Mitrovic, Palmeș, Crișan, Lumbu, Buzan, Luca, Mitrea, Monea, Cărăruș, Năstăsie, Jordan
Rezerve: Roșca, Vișa, Voicu, Manole, Popescu, Arhirii, Natea, Răducioiu, Ursu

„A fost un test important și util pentru noi, împotriva unui adversar foarte bun. În mare parte sunt mulțumit de cum au arătat băieții. Este un rezultat bun ce ne va da încredere de acum încolo.

Încheiem o perioada destul de lungă de pauză și sper că sâmbăta viitoare, la ora jocului cu Slatina, să fim în cea mai bună formă și să câștigăm punctele puse în joc”, a punctat Claudiu Niculescu, antrenorul celor de la Șelimbăr, conform site-ului oficial al sibienilor

VIDEO Narcis Răducan, despre răbufnirea fără precedent a lui Oprița: „Mai degrabă a fost un mesaj pentru jucători”

Citește și alte știri despre Steaua București:

VIDEO Explicații pentru răbufnirea fără precedent a lui Oprița: „A vrut să-i sperie, nu ia în calcul așa ceva”

A venit replica Stelei! Atac devastator la adresa rivalei: „Să trimitem clona DDB Dinamo în coșul de gunoi al istoriei!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (23)
Ostas
Ostas  •  02 Aprilie 2023, 10:35

Ța ța ța căpriță ța că vine oprița cu căprița! Cazarma UM 2017 Talpan

mehigh_ms
mehigh_ms  •  02 Aprilie 2023, 05:32
Postat de Catalynn_.._ pe 01 Aprilie 2023, 22:50

Domnule Dreapta, momentan doar pt Liga 1! :-))) Nu știu motivul rejudecării, recunosc ca sunt oarecum suprins ca ICCJ a decis așa, însă ai văzut ca procesul s-a întors la CAB cum am zis și necum la TB cum susțineai tu atât de apăsat!? :-))) Nu, nu sunt Nostradamus, ci doar conform procedurii un proces se întoarce la instanța de unde a venit, in cazul nostru la CAB, măcar atât trebuia sa știi dacă tot te avânți in discuții pe teme juridice. :-)))

fugi repede ca e mazare cu ochiuri la popota!

johny2003
johny2003  •  02 Aprilie 2023, 00:51

Amicalele de la Selimbar, nu se pun! ))))

Vezi toate comentariile (23)
Comentează