FOTBAL  »  LIGA 2  »  CSA STEAUA

EXCLUSIV Steaua și-a sabotat propriii fani! » Motivul STUPID pentru care aseară au fost doar 3.000 de oameni în Ghencea

Articol de , , - Publicat joi, 05 august 2021 16:08 / Actualizat joi, 05 august 2021 16:38

Șefii CSA Steaua au fost nevoiți să închidă casele de bilete cu două ore și jumătate înainte de startul partidei cu Csikszereda (1-0) din cauza faptului că ele sunt amplasate în incinta arenei, unde nu se putea pătrunde decât pe bază de tichet de intrare!

Debutul într-o competiție oficială pe arena de 5 stele din Ghencea i-a prins nepregătiți pe șefii celor de la CSA Steaua. În ciuda faptului că se anunța o afluență mare de public, mai ales că era primul meci în campionat pe noul stadion, organizatorii au avut mari lacune și și-au sabotat, practic, propriii suporteri. 

Stadionul Steaua prevede casele de bilete în incinta arenei, sub una dintre peluze, însă în acea zonă, cu mai puțin de două ore și jumătate înainte de startul jocului, se mai poate ajunge doar pe bază de tichet de acces.

Motivul STUPID pentru care au fost doar 3.000 de fani pe stadionul Steaua

Miercuri seară, de la ora 18:00, Jandarmeria n-a mai permis publicului să ajungă acolo unde se vindeau bilete, astfel că s-a și luat decizia ca respectivele case să fie închise. Au intrat doar cei care au abonament, în jur de 1.000 de fani, dar și peste 2.500 de susținători care și achiziționaseră bilete înainte de ziua jocului sau miercuri înainte de ora 18:00. 

Stadionul nu a prevăzut, în planul de construcție, realizarea de case de bilete în afara incintei, așa cum exista la vechiul Ghencea și cum există, de exemplu, la Arena Națională, care are astfel de puncte de vânzare chiar și la peste 100 de metri depărtare de porțile arenei. Șefii CSA au admis această lipsă sa stadionului și caută acum variante de a rezolva. 

+9 FOTO

Cea mai la îndemână e postarea aproape de bulevardul Ghencea a unor containere speciale, care să fie dotate cu tot ce e nevoie pentru a tipări tichete. 

Următorul meci al roș-albaștrilor pe teren propriu va avea loc sâmbăta viitoare, pe 14 august, iar ora va fi una tipică eșalonului secund: 11:30 dimineața, astfel că, dacă situația de la jocul cu Csikszereda se va repeta, ar însemna ca începând de la ora 9:00 să nu se mai poată vinde bilete! 

De fapt, șefii echipei au fost criticați de suporteri, care au afișat în timpul meciului un banner în care făceau trimitere la faptul că Steaua nu are drept de promovare, din cauza faptului că nu și-a transferat activitatea clubului de pe societatea de drept public pe una de drept privat.

„Promovarea-i interzisă, jucați pentru al Stelei blazon. În birouri e nepăsare, lupta-i doar în peluză și pe gazon” a fost ceea ce au dorit să transmită fanii

Steaua și-a sabotat propriii fani! » Motivul STUPID pentru care aseară au fost doar 3.000 de oameni în Ghencea
Fanii din Peluza Sud au creat o atmosferă senzațională și au cântat pe întreaga durată a meciului Partida dintre Steaua și Csikszereda s-a jucat pe gazon impecabil

Citește alte știri despre CSA Steaua:

Contact dur cu Liga 2 pentru căpitanul Stelei: „Am slăbit 4-5 kg astăzi”

Daniel Oprița și Ștefan Iovan așteptau mai mulți fani la Steaua - Csikszereda: „Sunt puțini, am văzut”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (78)
steaua.inseamna.csa
steaua.inseamna.csa  •  06 August 2021, 15:41
Postat de ssil.vio. pe 05 August 2021, 21:49

Stiu ca masurile sunt exagerate, nu-mi place niciuna dintre extreme.. DAR, daca ai posibilitatea sa te vaccinezi, de ce sa nu o faci? Sa te gandesti la cei mai expusi, care ar avea de suferit.. ok, gripa sezoniera.. dar studiile arata ca acest virus se raspandeste mai rapid decat un virus de gripa obisnuita. Cãtã parcã spunea cã a avut la birou o colegã care a facut o forma mai nasoala.. si eu am amici care au stat o luna cu febra si tuse urata, si au si acum sechele, unii raman fara gust si miros. Fiecare procedeaza cum vrea, dar de ce sa risc sa trec prin astfel de momente, cand pot sa le previn cu un vaccin? Bonus, pot sa merg oriunde, fara restrictii. Doamne fereste, sa raman fara gust, si sa nu mai pot savura o bere artizanala!? :))))

Bai Silvică, in legătura cu vaccinarea, e democrație, fiecare face cum considera. Io nu-s doctor, nu-s nici măcar infirmier ca Horică :-))), așa ca nu sunt in măsura sa dau sfaturi cuiva in legătura cu vaccinarea, recomand fiecăruia sa se consulte cu medicul de familie și sa ia ce decizie considera. Te-ai vaccinat!? Bravo tie! Nu ai făcut-o însă pt mine, nu am nevoie sa mă protejezi tu, ci pt tine! Mi se pare cel puțin bizara retorica globalista cum ca dacă te vaccinezi protejezi pe alții, dacă respectivii vor sa fie protejați nu trebuie decât sa se vaccineze si ei! Daca nu vei mai mirosi nu ar fi ceva grav, dimpotrivă! Ai împuțit efectiv forumul *** ta fcsbistă! :-)))

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

415925675533032
Valeriu Dragomirescu  •  06 August 2021, 11:16

Citat din articol:”Șefii CSA Steaua au fost nevoiți să închidă casele de bilete cu două ore și jumătate înainte de startul partidei cu Csikszereda (1-0) din cauza faptului că ele sunt amplasate în incinta arenei, unde nu se putea pătrunde decât pe bază de tichet de intrare!”.Bun,dar unde erau cei 30.000 de ”fani” csa dornici să vadă meciul? Erau cumva la porțile stadionului? Nicidecum! Ăștia 3-4000 sunt toți! Clona csa steaua va dispărea curând...

senin
senin  •  05 August 2021, 23:57

Încă odata: Nu poate exista Steaua in Liga 2, fiindcă Steaua nu a retrogradat niciodata din Liga 1!

Vezi toate comentariile (78)
Comentează