FOTBAL  »  LIGA 2  »  SPORTUL STUDENŢESC

Tibor Selymes este noul antrenor al Sportului Studenţesc

Articol de GSP - Publicat miercuri, 12 august 2009 00:00

Fostul internaţional român Tibor Selymes va pregăti începând din acest sezon echipa din liga a doua, Sportul Studenţesc, a declarat, miercuri, pentru agenţia NewsIn, patronul echipei din Regie, Vasile Şiman.

"De azi noul antrenor al echipei Sportul Studenţesc este Tibor Selymes. Încă nu pot spune pe ce perioadă a semnat, toate detaliile în privinţa duratei şi obiectivelor sale în noul sezon vor fi făcute publice într-o conferinţe de presă", a declarat Şiman.

Fostul fundaş al României a pregatit în cariera sa echipele FC Sopron şi Liberty Oradea, la ultima grupare fiind numit şi preşedinte. Tibor Selymes a mai fost în negocieri cu Sportul Studenţesc şi după plecarea lui Dan Petrescu la Wisla Cracovia, însă atunci nu s-a înţeles cu patronul Vasile Şiman.

Sursă: NewsIn

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (3)
 •  12 August 2009, 18:16

oooo ce sa spun...mare antrenor mai e si asta:)))vai de capul vostru nulitati de oameni si antrenori.

 •  12 August 2009, 18:12

Multa bafta de la un stelist!!Nu o sa uitam niciodata evolutia lui din meciul cu Columbia si nu numai.........

durden
durden  •  12 August 2009, 18:00

asta intr-adevar stire neasteptata...mi-a placut mult selymes ca jucator si sportul studentesc a fost dintotdeauna o echipa superba asa ca sper din tot sufletul sa fie un concubinaj cat mai reusit

Vezi toate comentariile (3)
Comentează