FOTBAL  »  LIGA 2  »  UTA - RAPID

Scene halucinante la UTA - Rapid! Suporterii arădeni au ignorat orice regulă și au intrat în stadion + torțe și scandări rasiste

Captură TV Telekom Sport
Captură TV Telekom Sport

Articol de - Publicat duminica, 26 iulie 2020 17:41 / Actualizat duminica, 26 iulie 2020 20:18

UTA Arad a fost încurajată la meciul cu Rapid din play-off-ul ligii secunde de o galerie formată din aproximativ 50 de suporteri, care a urmărit partida din spatele uneia dintre peluzele stadionului „Motorul” din Arad. În timpul meciului, unii dintre ei au intrat însă în stadion!

Cum meciurile din România se desfășoară în continuare fără spectatori, ultrașii „Bătrânei Doamne” au găsit o metodă de a fi alături de favoriți. Aceștia s-au adunat într-o curte din imediata vecinătate a stadionului, dar și în spatele tribunei oficiale, și au încurajat în permanență formația lui Laszlo Balint, aflată la un pas de promovarea în Liga 1. 

Suporterii au intrat în stadion

Din păcate, fanii arădenilor, care sunt înfrățiți cu ultrașii din Peluza Sud Steaua, au avut în repertoriu și mai multe lozinci rasiste la adresa Rapidului. Pe durata primei reprize, pe transmisiunea meciului s-a putut auzi cum fanii celor de la UTA folosesc o serie de scandări reprobabile la adresa giuleștenilor. 

Aceștia au aprins și câteva materiale pirotehnice, iar în imaginile surprinse la TV s-a putut observa că fanii n-au respectat nici normele de distanțare fizică impuse de autorități. Mai mult, în timpul partidei, câțiva suporteri au sărit gardul și au intrat în peluza stadionului!

Scene halucinante la UTA - Rapid! Suporterii arădeni au ignorat orice regulă și au intrat în stadion + torțe și scandări rasiste
Ultrașii arădenilor au comis-o!

Urmărește AICI desfășurarea meciului UTA - Rapid

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (17)
scandautor
scandautor  •  27 Iulie 2020, 14:54

N-ar fi corect ca UTA să rămână nesancționată în urma acestui meci. E clubul organizator și ar fi trebuit să se asigure că în tribune nu sunt și nu ajung să fie suporteri. Pentru că-i simplu: meciul trebuia să se dispute (ca toate celelalte) fără spectatori. Dar sunt imagini filmate de televiziunea care a transmis meciul (Look Plus) cu oameni în stadion, așezați frumos pe scaune, nu doar în spatele tribunei. Inclusiv comentatorul meciului (cred că era Cosmin Băleanu) s-a arătat siderat pe parcursul meciului. În condiții normale, când unui club i s-ar da o sancțiune de disputare a X meciuri fără spectatori - ce s-ar întâmpla dacă la unul din ele clubul ar încălca sancțiunea și-ar primi suporteri în tribune? Care-ar fi pedeapsa? N-o fi meci pierdut cu 3-0, amendă și eventual și vreo depunctare? Dar nu m-aștept să se întâmple nimic, pentru că dacă s-ar întâmpla, ar sări toți de cur în sus că UTA e vânată, că forțe obscure nu vor ca ei să promoveze, că ei sunt puri și nevinovați, da' lumea-i haină și invidioasă pe succesele lor („succese în muncă, desigur...”)... și-alte românisme de-astea tradiționale.

sexilianul
sexilianul  •  27 Iulie 2020, 10:42

la ploiesti a fost regulament,sa fie si aici,a miscat galeria.........

arad4ever
arad4ever  •  27 Iulie 2020, 09:59
Postat de Ovi Caravan pe 27 Iulie 2020, 04:13

Sa speram ca liga si federatia au access la inregistrarea meciului si pot observa supporterii utisti pe stadion, nu distnta, scandari rasiste. Iar culmea atacul premeditat asupra delagatiei rapidiste. Rapidisti au tinut cont de toate regulile impuse ca sa nu contateze virusul COVID, se pare ca intentia suporterilor utisti a fost sa-i expuna. UTA trebuie sa piarda meciul cu 3-0 si depunctata cu cel putin 6 puncte. Toate regulile ayu fost incalcate.

:)))))) Tu te auzi ce spui ? , eu zic sa ii depunctam cu 12 pct si sa ii trimitem la munca silnica in mina . Auzi la el , rapidistii au tinut cont de toate regulile impuse ca sa nu contateze virusul COVID , ai memorie scurta prietene , nu are rost sa iti reamintesc cate reguli au incalcat rapidistii la reinceperea antrenamentelor

Vezi toate comentariile (17)
Comentează
Close