FOTBAL  »  LIGA 2  »  CSA STEAUA

Și Tudorel Stoica s-a săturat de CSA Steaua! Reacție fără menajamente: „Mi se pare o lucrătură pe față a cuiva! Să rămână cu «amicalele»”

Tudorel Stoica / Sursă foto: GSP
Tudorel Stoica / Sursă foto: GSP

Articol de GSP - Publicat miercuri, 28 septembrie 2022 19:41 / Actualizat miercuri, 28 septembrie 2022 20:19

Tudorel Stoica (68 de ani), inițial un susținător de seamă al proiectului Armatei, e dezamăgit de modul în care decurg lucrurile la CSA Steaua. Fără a putea promova în prima ligă, roș-albaștrii joacă degeaba în eșalonul secund, părăsind marți și Cupa României.

Steaua a fost învinsă de Chindia Târgoviște, 1-2, și a ratat accederea în grupele Cupei României. Astfel, roș-albaștrii au rămas doar cu prezența într-un campionat din care nu pot promova, lucru care a stârnit o reacție dură a lui Tudorel Stoica, căpitanul „militarilor” din anii '80.

Cum a fost surprins Chipirliu, golgeterul Stelei, înaintea play-off-ului Cupei României » Oprița îl avertizase anul trecut: „Ce să le fac?”
CSA Steaua
Cum a fost surprins Chipirliu, golgeterul Stelei, înaintea play-off-ului Cupei României » Oprița îl avertizase anul trecut: „Ce să le fac?”

Tudorel Stoica, revoltat din cauza situației de la CSA Steaua: „Mi se pare o lucrătură a cuiva”

„Din punctul meu de vedere, e mai bine să o iei de la început decât să te chinui și să îți faci iluzii că poți să câștigi Cupa. Nu o să câștigi niciodată Cupa României. Vor intra echipele care au loturi mai valoroase. Și atunci e bine să te oprești acolo unde îți este locul, din punctul meu de vedere și să te ocupi de jucarea meciurilor amicale, în continuare. Păi, e normal.

Am înțeles că în primul an nu ai știut ce să faci, iar în al doilea an tot n-ai știut ce să faci. Așa, la infinit, să îl lași pe unul să joace în locul tău și să se folosească de numele tău, mi se pare o lucrătură pe față a cuiva de pe acolo

Nu se poate, după un an, să nu poți să faci tot ce trebuie măcar să te încadrezi într-un cadru legal, să poți să joci legal. Așa, să participi la «amicale», să-i încurci pe ăia pe acolo, nu mi se pare corect. Dar noi suntem oameni care stau la televizor, privesc, avem ceva de spus, dar unii dintre noi degeaba vorbim, că nu avem nicio putere”, a declarat Tudorel Stoica, la emisiunea „Fotbal Club”, de la Digi Sport.

CSA Steaua: bani mulți, obiectiv inexistent

„Militarii” participă din nou în „B” fără să poată să promoveze.

Steaua nu are drept de promovare în Liga 1

Conform Legii Sportului, Steaua nu are drept de promovare pentru că e un club de drept public, care aparține Ministerului Apărării. Răzvan Burleanu, șeful FRF, spunea în mai că CSA Steaua are două variante: schimbarea Legii Sportului sau transformarea clubului de drept public în drept privat, sub forma unei societăți comerciale sportive pe acțiuni. Până în acest moment, Clubul Armatei nu a obținut dreptul de a promova la finele campionatului următor de Liga 2.

Citește și alte știri din Liga 2: 

Adi Popa, revoltat după eliminarea din Cupă: „Asta e România, unic în istoria fotbalului!”

VIDEO CSA Steaua face recurs după ce Comisia de Disciplină i-a suspendat terenul: „Vom recurge la toate căile legale de atac”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (17)
ceglumabuna
ceglumabuna  •  29 Septembrie 2022, 22:13
Postat de forumer.47 pe 29 Septembrie 2022, 14:59

Ce titlu de 2 lei. Exact ca pt un ziaric de 2 lei. Cand incetati cu manipularea pro-clonati?

PREMIERĂ ÎN ROMÂNIA: O judecătoare atrage atenția MApN că apărarea țării nu e ceva pe care Armata o poate tranzacționa imobiliar Citeşte întreaga ştire: PREMIERĂ ÎN ROMÂNIA: O judecătoare atrage atenția MApN că apărarea țării nu e ceva pe care Armata o poate tranzacționa imobiliar ...... Csa echipa clonara .. facuta din pix .. forumere .. ai dreptate titlu de 2 lei .. au fost blanzi astia cu clona voastra!! Echipa care cheltuie milioane din banul public .. pentru lovitul basicii ... Desteapta te romane .. maine -poimaine , o sa avem FC Smurdul ... Fc Invatamant .... ca deh de asta ii votam .. sa fie manageri ... bravo romani cu mazare in loc de creier ... Spui csa si te doare mintea :)))

forumer.47
forumer.47  •  29 Septembrie 2022, 14:59

Ce titlu de 2 lei. Exact ca pt un ziaric de 2 lei. Cand incetati cu manipularea pro-clonati?

mirstelistu
mirstelistu  •  29 Septembrie 2022, 14:05

No ni ma ca parca so trezit tulburel, parca incepe sa isi revina!

Vezi toate comentariile (17)
Comentează