FOTBAL  »  LIGA 2  »  FC ARGEȘ - RIPENSIA, MARȚI, 19:30

Tunelul istoriei! Nicolae Dică a luat o decizie unică la FC Argeș, chiar înaintea primului meci al piteștenilor în actualul sezon de L2

Tunelul de la stadionul +9   FOTO
Tunelul de la stadionul "Nicolae Dobrin" FOTO Raed Krishan

Articol de , - Publicat luni, 05 august 2019 11:03

FC Argeș împlinește, marți, 66 de ani de existență, dar și 40 de ani de la câștigarea celui de-al doilea titlu din istorie, cucerit în sezonul 1978-1979

Nicolae Dică s-a întors în această vară la FC Argeș și pleacă la drum cu gândul doar la promovare, având pe mână un buget de un milion de euro. A primit puteri depline, e un fel de manager general.

Argeșenii au ales să joace mâine, chiar în ziua în care clubul împlinește 66 de ani. În week-end s-a organizat și un eveniment special pe stadionul "Nicolae Dobrin" la aniversarea câștigării celui de-al doilea titlu din istorie, acum 40 de ani. Clubul a organizat o ceremonie de premiere a jucătorilor din acea generație, iar Nicolae Dică a ținut un discurs terminat cu aplauze.

"Sunt mândru să fiu alături de acești oameni care au făcut performanță pentru acest club. Au câștigat campionate și e foarte greu să realizezi acest lucru. Pentru noi, e o mândrie că putem să îmbrăcăm tricoul acestui club și că avem acum șansa să aducem clubul acolo unde îi este locul. Noi vom munci și vă garantăm că vom fi 100% dedicați atunci când vom intra pe acest teren. Important e ca și voi să fiți alături de noi pentru că împreună putem reuși!"
Nicolae Dică, antrenor FC Argeș

Cu această ocazie, Dică le-a cerut oficialilor clubului să monteze pe tunelul care duce de la vestiare spre teren mai multe poze cu istoria argeșenilor pentru ca jucătorii săi să intre pe teren motivați la maximum.

Imagini cu Nicolae Dobrin, Florin Halagian sau Remus Vlad tronează acum la loc de cinste. Nu lipsesc nici mesajele motivaționale: "Noi suntem urmașii din legenda lui Dobrin!" și "Nu uita că-n tine e speranța întregului Pitești".

Tunelul de la stadionul "Nicolae Dobrin" FOTO Raed Krishan +10 FOTO

"Ştim cu toţii ce reprezintă Nicolae Dică, un antrenor tânăr, ambiţios, care îşi doreşte să ducă Argeşul unde merită, în prima ligă. Noi mergem să ne jucăm şansa! Îmi doresc să fim concentraţi"
Alexandru Pelici, antrenor Ripensia

Vezi AICI rezultatele etapei #1 din Liga 2

Vezi AICI clasamentul din Liga 2

REZULTATELE DE PÂNĂ ACUM: 

  • Reșița - U Cluj 2-0
    (Ehmmann 34, Vasiu 74)
  • Chiajna - Daco-Getica 1-0
    (Lucian Ion 18)
  • Turris T. Măgurele - Pandurii Tg. Jiu 2-0
    (C. Ciobanu 48, F. Radu 52)
  • Viitorul Tg. Jiu - Sportul Snagov 2-1
    (Rusu 30, Hăjmășan 65/ Poștoarcă 73)
  • UTA - Călărași 3-0 
    (Buștea 30, Buhăceanu 47, 70)
  • Poli Timișoara - CS Mioveni 0-1
    (Herghelegiu 59)
  • Rapid - Farul 0-0
  • SCM Buzău - Csikszereda Miercurea Ciuc 1-0
    (Tucaliuc 64)
  • Metaloglobus - Petrolul 1-2
    (O. Herea 41-pen. / Meza Colli 53, M. Bratu 90)

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
comabi
comabi  •  05 August 2019, 16:08

Se vb de FC Arges, dar mai jos scrie de CS Mioveni ca a castigat la Timisoara. Iar la eubrica cu rezultate ai Energeticianul in loc de Viitorul Tg. Jiu :))).

unurt1
unurt1  •  05 August 2019, 12:09

Andrei Crăiţoiu si Dan Udrea, vad ca va intreceti in articole penibile de liga 2, dupa simulacrul de articol cu scaunele gazdelor vs oaspeti de la meciul Rapidului. Ia ziceti, dar de ce au pus doar poze cu FC Arges si nu au pus si poze din istoria echipei oaspete daca mergeti pe aceeasi logica de scribi?

815309251857881
Popa George  •  05 August 2019, 11:16

PITESTI MA NU PLOIESTI.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează