FOTBAL  »  LIGA 2  »  U CLUJ - CHINDIA 3-1

U Cluj - Chindia 3-1 // Viorel Moldovan, lecție de fair-play după eșecul de la Cluj » Mesajul pentru Lobonț și secretul dezvăluit

FOTO: Raymond Fustos
FOTO: Raymond Fustos

Articol de - Publicat vineri, 07 decembrie 2018 22:50

U Cluj s-a impus în fața Chindiei Târgoviște, scor 3-1. Învins de Bogdan Lobonț la primul meci al fostului portar în cariera de antrenor, Viorel Moldovan are doar cuvinte de laudă pentru ex-colegul său de la Națională.

În ciuda înfrângerii de la Cluj-Napoca, tehnicianul Chindiei a recunoscut cu bărbăție superioritatea Universității, dar și-a băgat în ședință jucătorii la finalul partidei. Fostul atacant de la Nantes a ținut să-i ureze succes lui Lobby în noua aventură, recunoscând apoi că "U" Cluj poartă o semnificație aparte pentru el.

"Îl felicit pentru victoria de astăzi, poate a fost de bun augur prezența sa pe bancă în această seară. Nu sunt eu în măsură să-i dau sfaturi, Bogdan e un băiat extraordinar, un caracter superb, sunt convins că va reuși să facă o treabă foarte bună aici la Cluj.

«U» Cluj, o echipă senzațională, un club de tradiție senzațional. Îmi aduc aminte când eram la Bistrița, copil fiind, eram fanul Universității Cluj. Îmi doream foarte mult la vremea respectivă să ajung să joc la «U», dar nu a fost cazul, am luat-o într-o altă direcție.

Oricum, îmi place Clujul, mi-a plăcut tot timpul și le doresc succes în continaure. Merită, ținând cont de toată istoria pe care o are în spate, să fie în primul eșalon fotbalistic. De ce nu, alături de Chindia?", a dezvăluit Viorel Moldovan la finalul ultimei etape din acest an.

Vezi și: 

U CLUJ - CHINDIA 3-1 // VIDEO + FOTO O seară memorabilă! "U" Cluj detronează liderul Chindia la debutul în antrenorat al lui Bogdan Lobonț

 

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
aurelguga
aurelguga  •  07 Decembrie 2018, 23:40

Felicitari pt omul Moldovan si apoi pt fotbalistul. Sper sa reusesti in cariera. Sper la anul sa te duelezi cu 'U' in liga 1.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează