FOTBAL  »  LIGA 2  »  U CLUJ - DINAMO 2-0

VIDEO Imaginile serii după U Cluj - Dinamo » Cum a plecat acasă Erik Lincar

FOTO: Cristi Preda +33   FOTO
FOTO: Cristi Preda

Articol de - Publicat duminica, 22 mai 2022 10:18 / Actualizat duminica, 22 mai 2022 10:41

U Cluj este la un meci de revenirea în Liga 1, după 2-0 cu Dinamo, în turul barajului de promovare/menținere în Liga 1.

În timp ce dinamoviștii s-au ascuns în vestiar, la Cluj Arena, jucătorii lui U Cluj au plecat rând pe rând spre case.

Sabău, fost jucător la U Cluj și Dinamo, se pronunță după turul barajului: „Lincar a pregătit jocul mai bine, putea fi 3-0 din prima repriză”
U CLUJ - DINAMO 2-0
Sabău, fost jucător la U Cluj și Dinamo, se pronunță după turul barajului: „Lincar a pregătit jocul mai bine, putea fi 3-0 din prima repriză”

Ultimul care a părăsit stadionul a fost Erik Lincar, antrenorul învingătorilor deplasându-se cu o trotinetă electrică! Lincar se deplasează frecvent cu trotineta prin Cluj, îi este mai comod și îl și relaxează. Fost jucător al Stelei, ardeleanul a fost salutat de câțiva suporteri ai „câinilor” care au avut răbdarea să-i aștepte pe elevii lui Uhrin până la final. 

VIDEO Erik Lincar a plecat cu trotineta de la stadion, după U Cluj - Dinamo

„Am avut două ocazii enorme, monumentale, singur cu portarul, am ratat. Mi-aș fi dorit ca scorul să fie 3 sau 4 la 0, pentru că am avut șanse. E adevărat că și Dinamo a lovit de două ori bara. Dacă vom promova, o vom face prin grup și prin muncă. Trebuie să marcăm mai mult, din patru șanse mari am marcat doar două goluri. Va câștiga cine va fi mai puternic mental”, a spus Lincar după meci.

O seară extraordinară, o atmosferă incredibilă. E plăcerea fiecărui fotbalist să joace într-o asemenea atmosferă. Ei au început mai agresiv în a doua repriză, dar am avut încredere în apărarea noastră, care a făcut o treabă foarte bună. Dumnezeu e mare şi mi-a oferit oportunitatea de a marca din a doua șansă.

Îi dedic golul soţiei mele, care a plecat acum câteva zile în Ucraina şi a privit meciul de acolo. Trebuie să jucăm cu aceeaşi determinare ca să reuşim să scoatem un rezult pozitiv şi să promovăm
- Alexandru Boiciuc, atacant U Cluj

Citește și: 

Cornel Dinu a remarcat un singur dinamovist și râde de Filip: „E o blasfemie”

Atac frontal în direct, după dezastrul de la Cluj: „Nu e normal să faci așa ceva! De ce n-ai fost acolo?”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
creeperno115
creeperno115  •  22 Mai 2022, 22:45

Bravo lui

tororosso
tororosso  •  22 Mai 2022, 14:52

U Cluj Vs. CFR Cluj . PNL (Boc) Vs. PSD (Dîncă) Lupta posibilă între cele două va fi asemănătoare cu cea din alegeri . Clujenii au o dihonie față de psd și se poate observa câți adepți au la meciurile CFR-ului (2/3000/meci ) și câți pnl-iști vin la meciurile U.Cluj 10.000/25.000 /meci . Vor mai chibița CFR-ul doar foști și actuali acari , frânari ,șefi de cantoane și puținul ce rămâne trec cu voie bună la clubul istoric al orașului . Aseară în meciul de baraj cu Dinamo sa văzut clar afinitatea clujenilor prin numărul mare de suporteri care au susținut echipa spre L1 .

paolo16
paolo16  •  22 Mai 2022, 14:20

Un om normal...

Vezi toate comentariile (4)
Comentează