FOTBAL  »  LIGA 2  »  DINAMO

EXCLUSIV // VIDEO Un fost jucător, pus pe gânduri de haosul de la Dinamo: „A fost ciudat să văd mediocritatea asta”

Debandanda domnește nestigherită la Dinamo / Sursă foto: GSP +30   FOTO
Debandanda domnește nestigherită la Dinamo / Sursă foto: GSP

Articol de GSP - Publicat vineri, 24 iunie 2022 14:10 / Actualizat vineri, 24 iunie 2022 15:50

Fostul fundaş dinamovist Ovidiu Burcă (42 de ani) a dezbătut, în direct la GSP Live, situația dezastruoasă de la Dinamo, club retrogradat pentru prima oară în istorie în Liga 2.

Transferat în Ștefan cel Mare în 2002, alături de alte nume celebre din „lotul Nețoiu”, Ovidiu Burcă a cucerit cinci trofee la Dinamo, un campionat, trei Cupe și o Supercupă. Prăbușirea roș-albilor din ultimii ani nu l-a lăsat impasibil pe omul trecut între timp și pe la rivalele Poli și Rapid.

Ovidiu Burcă: „A fost ciudat să văd mediocritatea de la Dinamo”

A fost foarte ciudat să văd mediocritatea în care s-a zbătut acest club în ultimul an. Pentru mine, Dinamo a însemnat și înseamnă în continuare mentalitate de învingător. Echipa asta m-a educat să pot să abordez orice meci la victorie, indiferent de adversarul pe care-l întâlnesc. 

Să vezi clubul care ți-a inoculat această mentalitate că se zbate în mediocritate... Toate lucrurile ieșite de acolo au fost semnul dezastrului.

E dificil, dar poate a fost necesar să se întâmple lucrul acesta. Poate că a fost un rău necesar. Eu cred că Dinamo are capacitatea să se redreseze și să revină în prim-plan în fotbalul românesc”, a spus Burcă, în emisiunea moderată de jurnalistul GSP Alberto Boțoghină. 

Planul de susținere al suporterilor este fantastic. Cred că nu-și vor lăsa echipa la greu, se vor uni în jurul echipei și vor porni din nou lucruruile.

- Ovidiu Burcă, fost fundaș Dinamo

+26 FOTO

Dinamo = debandadă

Ajunsă în Liga 2 și părăsită de jucătorii cu experiență, Dinamo se lovește de noi probleme. Fără jucători, „câinii” au rămas și fără doctor, bucătar și aparatură medicală

Clubul alb-roșu a rămas acum și fără doctor. Medicul Tibi Horcea i-a anunțat pe „câini” că va mai veni la echipă doar atunci când poate, în funcție de programul său.

Contractul lui cu Dinamo a expirat, iar acesta a anunțat de mai mult timp că nu mai poate veni. În acest timp, conducerea lui Dinamo i-a transmis să aibă răbdare că se va numi un nou administrator special și că lucrurile se vor remedia.

Pe lângă medic, Dinamo a rămas și fără bucătar. „Câinii” au renovat bucătăria la Săftica, dar au rămas fără bucătar. În plus, Dinamo nu mai are nici aparatură de specialitate la Săftica. Fizioterapeuții au venit la club cu aparatura lor, iar când au plecat și-au luat aparatele cu ei. Mai mult, nici cântar nu mai există în baza clubului.

Citește și alte știri despre Dinamo: 

EXCLUSIV S-a întors la București și vrea să contribuie la promovarea lui Dinamo: „Ne-am înțeles, mergem mai departe”

Claudiu Niculescu: „Ce naiba ne aduce Liga Națiunilor? Trebuia sacrificată această campanie!” + Ce spune despre retrogradarea lui Dinamo

A picat varianta Cotroceni pentru Dinamo! Pe ce stadion vor acum „câinii” să joace în Liga 2: „Încercăm să ajungem la o înțelegere”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
tororosso
tororosso  •  25 Iunie 2022, 20:40

alături de alte nume celebre !! .câte celebrități or fi fost la Dinamo lângă acest Ovidiu Burcă ? numai ei știu .

Vezi toate comentariile (1)
Comentează