FOTBAL  »  LIGA 2  »  CS U CRAIOVA

UPDATE "Avem un investitor puternic, 22 de transferuri perfectate şi un antrenor de valoare la noua Craiova" » Ce buget anunţă Olguţa

Articol de GSP - Publicat joi, 27 iunie 2013 00:00 / Actualizat joi, 27 iunie 2013 18:44

După doi ani fără echipă, oraşul Craiova va avea două din acest sezon. Primarul Băniei, Olguţa Vasilescu, a oferit azi noi detalii despre proiectul CS Universitatea Craiova.

"Va fi o asociere între municipalitate, care va veni cu stadionul şi locul în Liga a II-a, Clubul Sportiv Universitatea Craiova, condus de Pavel Badea şi Corneliu Andrei Stroe, şi o societate a unui investitor puternic, care va fi prezentat în curînd. Acesta este suporter de mic al Ştiinţei şi va finanţa în primă fază clubul cu 1,5 milioane de euro, are deja 22 de jucători şi un antrenor, care, deşi nu este oltean, este unul de valoare.

Am spus că oraşul nu va susţine decât Universitatea Craiova, iar echipa se va numi CS Universitatea Craiova. Va avea culorile alb şi albastru şi va folosi stema veche, cea cu dungi verticale, aflată în proprietatea CS Universitatea. Fostele glorii mi-au spus că aceasta este echipa care a realizat performanţe, iar Mititelu nu are decât nişte retrogradări şi o dezafiliere. Nu mai există cale de întoarcere, această echipă se va face, chiar dacă şi Mititelu va reuşi să înscrie echipa sa. CS Universitatea Craiova se va înscrie în Liga a II-a, pe locul acordat de FRF.

Mi-am dorit să facă Mititelu echipă, l-am susţinut un an, dar a dovedit că nu poate să înscrie clubul în competiţie, nu are nici bani şi nici posibilitatea efectivă. Îi înţeleg disperarea, dar Craiova nu mai poate sta fără fotbal încă un an, chiar dacă este cea mai grea decizie pe care o iau ca primar. Am vorbit cu mulţi craioveni, cu mulţi suporteri, cu fostele glorii şi toată lumea mi-a spus că Mititelu nu poate relansa Universitatea Craiova, aşa că am decis să mă implic eu.

Cine se simte reprezentat de echipa oraşului, să o susţină, cine vrea echipa lui Mititelu, e liber să ţină cu ea. Acum o lună, Marius Tucă a venit cu o propunere de preluare a clubului lui Mititelu, dar acesta a refuzat, spunând că este echipa lui. Însuşi Mititelu a recunoscut că nu poate înscrie echipa în campionat fiindcă are patru milioane datorii, alte şapte milioane la Piţurcă. După ruşinea dezafilierii, Craiova nu poate suferi o alta, înscrierea în Liga a IV-a, acolo unde poate Mititelu să joace. De fapt, nici nu cred că vrea să facă din nou echipă", a declarat edilul Craiovei conform Mediafax.

Citeşte şi: FOTO Scandal în Bănie » Mititelu simte ce-a simţit Piţurcă: Olguţa i-a închis porţile stadionului! Imagini de la evacuare + reacţii

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (219)
aburel80
aburel80  •  03 Iulie 2013, 05:49

banuiescn ca brandul Universitatea Craiova si ce mai deriva din aceasta denumire e inregistrata la OSIM sau asa ar trebui si atunci olgua nu poate sa denumeasca o echipa cu acelasi nume sau un nume care sa aduca referire la brandul FC Universitatea Craiova, asa ar fi normal, FC Craiova, Oltenia Craiova, Jiul Craiova, Olga Craiova etc astea ar fi niste nume mai potrivite si sa inceapa din ultima liga, pentru ca defapt e o echipa noua

ucraiovathebest
ucraiovathebest  •  28 Iunie 2013, 02:31

ForZa Craiovaaa !!!

darby_84
darby_84  •  27 Iunie 2013, 23:51
Postat de mihnea80 pe 27 Iunie 2013, 21:51

Nu mi se pare corect ca o alta echipa sa ia locul Universitatii Craiova. Primarul Olguta poate sa-si faca cate echipe vrea, dar trebuie sa o ia din liga a 5-a. Imi pare rau ca U Craiova e momentan in mainile lui mititelu, dar ea trebuie sa joace in liga 2.

De ce sa primeasca U Craiova loc in div.2 ? Ori incepe din liga a 4 a ori face fuziune cu o echipa de liga a 2 a. Craiova s-a desfintat imediat cum a retrogradat in liga a 2 a acum 2 sezoane.

Vezi toate comentariile (219)
Comentează