FOTBAL  »  LIGA 2  »  DINAMO

Manipulat din interior? Vali Lazăr, despre momentul în care a aruncat cu chiloți de damă spre Burcă: „Cineva de la Dinamo mi-a dat ideea” + „Mi-am întrebat soția dacă are ceva pe acasă”

Valentin Lazăr, la podcastul „Victory Extra Time”
Valentin Lazăr, la podcastul „Victory Extra Time”

Articol de - Publicat miercuri, 01 februarie 2023 19:49 / Actualizat miercuri, 01 februarie 2023 20:20

Valentin Lazăr (33 de ani), fotbalist la CS Păulești, susține că o persoană de la Dinamo l-a îndemnat să facă gestul controversat de la meciul amical împotriva „câinilor”, când a aruncat două perechi de chiloți de damă în direcția antrenorului Ovidiu Burcă.

Pe 21 ianuarie, Valentin Lazăr, acum legitimat la CS Păulești, a aruncat două perechi de chiloți de damă la picioarele antrenorului de la Dinamo, Ovidiu Burcă, ca răzbunare pentru modul în care Burcă l-a îndepărtat de la clubul alb-roșu.

Lazăr a fost taxat dur de mai multe voci din fotbalul românesc pentru acel gest, dar el susține că au existat „foarte mulți” oameni de fotbal care l-au și aplaudat. Totodată, Valentin afirmă că o persoană din interiorul clubului Dinamo i-a sugerat să facă acel gest!

Verdict în cazurile lui Hanca și Vînă, care cer 7,5 milioane de euro de la CSU Craiova!
csu craiova
Verdict în cazurile lui Hanca și Vînă, care cer 7,5 milioane de euro de la CSU Craiova!

Valentin Lazăr, despre „răzbunarea” față de Ovidiu Burcă: „Am vrut să îi arăt că nu mă calcă nimeni în picioare”

„Chiar dacă lumea m-a criticat și mă va critica în continuare, eu apreciez asta. Mă bucur că n-au alte lucruri mai bune de făcut în viață. Dar foarte mulți oameni de fotbal m-au și felicitat.

Nu mă interesează criticile. Mi se rupe, crede-mă. Pot vorbi de mine cum vorbeau și înainte.

Dacă m-ai pune să mai fac asta de 10 ori, aș face-o. Sunt un tip care spune lucrurile pe nume, nu o să fiu batjocorit sau călcat în picioare de nimeni. Dacă știu că un om mi-a făcut ceva cu rea intenție, trebuie întors cumva. Am întors-o în stilul meu caracteristic și unii au înțeles asta, alții nu.

A venit acest meci amical și am vrut să îi arăt că nu mă calcă nimeni în picioare. Eram la o discuție telefonică cu cineva din cadrul clubului, și mi-a zis că asta ar fi cel mai «frumos» gest, să simtă și el”, a precizat Lazăr la podcastul „Victory Extra Time”.

Valentin Lazăr: „Am întrebat-o pe soția mea dacă are ceva pe acasă”

Ulterior, Lazăr a dezvăluit că a cumpărat chiloții de la magazin, după ce soția l-a refuzat atunci când i-a cerut obiectele vestimentare.

„Am întrebat-o pe soția mea dacă are ceva pe acasă. Mi-a spus să nu fac asta, dar dacă am vrut să fac asta, am făcut-o. Mă sfătuiesc cu ea, dar toate deciziile despre familia noastră au fost luate doar de mine.

Am cumpărat din altă parte dimineața. Eram îmbrăcat în echipament, le-am spus femeilor de acolo că le iau cadou pentru soție. Așa a fost să fie”, a precizat fotbalistul.

CS Păulești, clubul de care aparține Lazăr, i-a reținut 3 salarii fotbalistului în urma acelui gest. Totodată, contractul de antrenor la juniori pe care îl avea Lazăr a fost reziliat.

VIDEO: Ovidiu Burcă, întrebat despre gestul lui Vali Lazăr

Mai multe știri din Liga 2: 

Bogdan Gavrilă, mesaj în engleză la despărțirea de Dinamo: „Nimic nu va schimba sentimentele mele”

Regretul lui Mihai Costea: „Păcat că FCSB nu e lăsată în Ghencea”

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (22)
creeperno807
creeperno807  •  02 Februarie 2023, 22:36

Alte stiri n-aveti?

befree
befree  •  02 Februarie 2023, 18:31

Un ratat!

cdba3133
cdba3133  •  02 Februarie 2023, 11:50

Ce sa scri despre lazar valentuin? Apoi daca scri ceva despre el risti sa fie cenzurat comentariul. Asa ca mai bine iti ti respiratia si inchizi ochii pana treci de zona infectata.

Vezi toate comentariile (22)
Comentează