FOTBAL  »  LIGA 2  »  U CLUJ - CS MIOVENI

U CLUJ - CS MIOVENI // VIDEO+FOTO Scandal după meci: căpitanul oaspeților s-a certat cu Adrian Falub! Fanii lui U Cluj s-au răzbunat pe fotbaliști: „Puneți ghetele în cui, jucătorii nimănui!”

Articol de - Publicat duminica, 20 octombrie 2019 13:53

U Cluj a obținut heirupist un punct mic, după 2-2 cu CS Mioveni, dar fanii i-au umilit și le-au întors spatele jucătorilor. Mioveniul a scăpat victoria, dar a arătat de ce e lider în B.

La finalul meciului, totul a degenerat într-un scandal la marginea terenului. Antrenorul Adrian Falub a iscat un conflict cu Ionuț Burnea, căpitanul Miovenului. Ulterior, totul s-a transformat într-un meleu, jucătorii și antrenorii celor două echipe îmbrâcindu-se și înjurându-se.

„Eu nu m-am certat cu nimeni. Ăla al lor nu e căpitan, care vine și înjură, și vorbește urât! Eu cu arbitrii aveam treabă, iar pe cel de la Mioveni voiam să-l întreb dacă are vreo problemă. Eu pot să zbier la jucători, dar n-am înjurat niciodată”
Adrian Falub, antrenor U Cluj

După ce spiritele s-au calmat, jucătorii s-au dus către galerie, dar au fost refuzați de fani. Galeria lui „U” s-a întors cu spatele, iar suporterii au început să cânte „Puneți ghetele în cui, jucătorii nimănui!”.

Cronica meciului U Cluj - Mioveni 2-2 

Filosofia actuală la U Cluj: căpitanul Goga îl ceartă pe puștiul Telcean, antrenorul Adrian Falub încearcă din răsputeri să-l tempereze pe veteran. Jucătorii cu experiență înoată, cei tineri sunt fragezi, mental și psihic, străinii sunt la număr. Toți recalcitranți. Din pretendente la promovare, „Șepcile roșii” sunt aproape de C. Suporterii pătimași, dacă mai vin o mie pe ditamai Cluj Arena, își fac cruce, strigă „Voi nu meritați la U să jucați!” și se enervează sau râd de ce văd în alb-negru. 

„Am început slab, apoi era să câștigăm meciul, dar și să-l pierdem. Când adversarii au trei ocazii și dau două goluri, ce să mai zici?!   Mergem mai departe, să ne salvăm de la retrogradare. Teoretic, dacă am lega 4 victorii la rând, am putea avea șanse din nou la promovare. Dar trebuie să ai echipă, avem așa ceva?! Ăștia suntem, să vedem ce mai curățăm. S-au făcut greșeli în vară, încă din iarna trecută. Am venit să curățăm după tot ceea ce s-a făcut în vară”
Adrian Falub, antrenor U Cluj 

Mioveniul joacă simplu, eficient, la orice acțiune îi bagă în sperieți pe adversari, nu degeabă sunt lideri și vor să revină în Liga 1. Anghelina (78) a înscris golul meciului după o lovitură liberă de la 25 de metri. Etapa trecută, același Anghelina a înscris golul victoriei în minutul 90 cu Sportul Snagov tot cu un astfel de procedeu! 

Heirupist, clujenii au scos remiza după golul lui Dican (85), după un corner, iar oaspeții au reclamat neacordarea unui penalty în prelungiri. Totul culminând cu tentativa de răfuială dintre Falub și căpitanul oaspeților, Burnea, plus umilința aplicată de fanii clujeni propriilor fotbaliști: apostrofându-i, s-au întors cu spatele când aceștia au venit la salutul de final!

„Și cu un asemenea arbitraj potrivnic... Nici nu mai înțeleg deciziile acestor arbitri. Ne merităm soarta. Ne văd că suntem cum suntem și ne mai dă și arbitrul în cap.Nu suntem respectați, nici cu programările, nici cu arbitrajele. Și galeria are dreptate când scandează ironic la adresa noastră
Adrian Falub, antrenor U Cluj

U Cluj - CS Mioveni 2-2 (0-1) 

  • Au marcat: Goga (52 pen.), Dican (85) / Coșereanu (5), Anghelina (78)

U Cluj: Tordai - Telcean (46 Dican), Crăciun, Berci - Takacs (83 Miguel), Florescu, Guedj (46 Miranda), T. Gomes - Pop, Goga, N. Pârvulescu 
Antrenor Adrian Falub 

Mioveni: Fl. Croitoru - R. Ghiță, Beța (58 Alexe), Celea, Burnea - Anghelina, R. Costin - Cioargă (67 Isfan), Herghelegiu, Coșereanu - Măzărache (55 V. Balint) 
Antrenor Marius Stoica 

Vezi și:

LIGA 2, etapa #13 // UTA a câștigat derby-ul cu Poli + cum arată clasamentul

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (9)
remarque
remarque  •  21 Octombrie 2019, 22:25

Bietul Falub e intr-o impostura antrenor la U. Jucatorii actuali sunt slabuti, putini si mercenari. Conducerea clubului e amatoare. Exista insa brand, istorie, stadion, suporteri. Si intamplator buget asigurat. De aceea U va ramane acelasi simbol minunat. Si U renaste mereu. Pentru noi, adevaratii suporteri, actuala situatie e una care va fi depasita. Am trait zile mai grele si nu am cedat. Niciodata imnul nostru nu va pieri, cat traim! Haide U!

marcelclujnapoca
marcelclujnapoca  •  21 Octombrie 2019, 14:09
Postat de 1_0_1_0 pe 20 Octombrie 2019, 16:34

...onoare.... De parca ati fi ceva nobili, cu sange albastru, puri si neprihaniti. O dati inainte cu inima care bate doar pentru u, cu mama te iubesc dar nu ca pe u, cu u e singura care conteaza, u e singura echipa din cluj.... si cate si mai cate... Oare cand o sa va bagati mintile in cap, sa invatati ce-i umilinta, sa invatati sa va sustineti echipa cu adevarat? In momentul asta nu sunteti decat niste fatarnici prost educati si fara simtul ridicolului si-al ratiunii.

Nu stii tu ce e onoarea ....si de umilit sa te umilesti tu pe unde vrei...... Nu poti sa sustii jucatori care te fura ..... fura din sentimentele noastre...nu poti sa sustii neconditionat orice ....doar pe U ! Si U e altceva ... dar se pare ca is mai nervosi dusmanii echipei decat suporterii lui U .....si asta e bine !!!

1_0_1_0
1_0_1_0  •  20 Octombrie 2019, 16:34
Postat de marcelclujnapoca pe 20 Octombrie 2019, 14:52

Daca e sa vanda meciuri mai bine sa mearga la alte echipe ! E vorba de onoare !

...onoare.... De parca ati fi ceva nobili, cu sange albastru, puri si neprihaniti. O dati inainte cu inima care bate doar pentru u, cu mama te iubesc dar nu ca pe u, cu u e singura care conteaza, u e singura echipa din cluj.... si cate si mai cate... Oare cand o sa va bagati mintile in cap, sa invatati ce-i umilinta, sa invatati sa va sustineti echipa cu adevarat? In momentul asta nu sunteti decat niste fatarnici prost educati si fara simtul ridicolului si-al ratiunii.

Vezi toate comentariile (9)
Comentează