FOTBAL  »  LIGA 3  »  ACS MOSTIȘTEA ULMU - STEAUA 0-2

Protest vehement după Mostiștea Ulmu - Steaua: „Dacă nu se cere rejucarea, nu ne mai prezentăm!”

Articol de - Publicat sambata, 08 mai 2021 13:43 / Actualizat sambata, 08 mai 2021 17:43

CSA Steaua a făcut azi un pas important spre finala barajului pentru promovarea în Liga 2, după ce a câștigat în turul primei runde, 2-0 pe terenul celor de la Mostiștea Ulmu.

Partida a fost una tensionată, cu un arbitraj controversat din partea centralului Eduard Ioniță. La finalul meciului, Vasile Târșolea, patronul echipei Mostiștea Ulmu, a fost extrem de vehement la adresa arbitrajului.

Mostiștea Ulmu amenință după meciul cu Steaua: „Nu ne prezentăm la retur”

„Dacă Steaua nu cere rejucarea meciului, nu ne prezentam la retur! Dacă are onoare, să ceară rejucarea. Nu am văzut un asemenea arbitraj nici la Liga a 4-a! A fost un penalty inventat! În plus, am vorbit cu analistul video și nu există niciun cartonaș galben pentru Acasandrei înainte de eliminare.b

Nu ne mai prezentăm în fotbalul românesc! Avem un proiect frumos și curat, dar nu putem să jucăm fotbal. Am vrut să retragem echipa după eliminare, dar din repsect pentru brandul Steaua, pentru fani și competiție am renunțat. Dar am vrut să retrag atunci echipa de teren.”, a spus Vasile Târșolea după meci.

Rezumatul meciului ACS Mostiștea Ulmu – CSA Steaua 0-2:

Citește mai multe știri despre Mostiștea Ulmu – Steaua:

ACS Mostiștea Ulmu – CSA Steaua 0-2» „Militarii” fac un pas mare către Liga 2 după un meci cu un arbitraj controversat

Penalty INVENTAT pentru Steaua în meciul cu Mostiștea Ulmu » Decizie de neînțeles a „centralului”: „Ne batem joc?”

Imaginea zilei la „barajul” Mostiștea Ulmu - Steaua: ce s-a livrat în vestiarul „militarilor” :)

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (165)
iung811
iung811  •  08 Mai 2021, 22:11

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

stoichkov3
stoichkov3  •  08 Mai 2021, 20:33
Postat de cirus11 pe 08 Mai 2021, 20:30

Penaltyuri inventate au mai fost, se intampla, avem arbitri la fel de slabi ca si nivelul fotbalului in sine. Dar daca au eliminat un om desi nu avea 2 cartonase galbene.... este o viciere de rezultat cum sincer nu am mai auzit NICIODATA!

https://www.gsp.ro/fotbal/liga-3/acs-mostistea-ulmu-steaua-liga-3-arbitraj-eliminare-631255.html

cirus11
cirus11  •  08 Mai 2021, 20:30

Penaltyuri inventate au mai fost, se intampla, avem arbitri la fel de slabi ca si nivelul fotbalului in sine. Dar daca au eliminat un om desi nu avea 2 cartonase galbene.... este o viciere de rezultat cum sincer nu am mai auzit NICIODATA!

Vezi toate comentariile (165)
Comentează