FOTBAL  »  LIGA 3  »  RAPID

Amical cu adversar de Liga 1 pentru Rapid! Meciul se va juca sâmbătă

Articol de - Publicat luni, 08 octombrie 2018 18:44

FC Voluntari ocupă în continuare ultimul loc în clasamentul la zi din primul eșalon, cu 5 puncte acumulate după 11 runde.

Ilfovenii vor folosi pauza intervenită pentru disputarea meciurilor din Liga Națiunilor pentru un stagiu de câteva zile la Bușteni.

Cantonamentul va dura până sâmbătă când formația antrenată de Dinu Todoran va reveni acasă. În aceeași zi va fi un meci amical cu Rapid București, de la ora 14.00, pe un stadion care va fi anunțat din timp.

Giuleștenii antrenați de Daniel Pancu stau în runda care urmează în Liga a III-a din cauza retragerii din competiție a echipei CSO Bragadiru.

Citește și: Anunț important la Rapid! O legendă vișinie i-a luat locul lui Daniel Pancu în conducerea clubului

Ca-n filmele cu Al Pacino » Discursul fabulos pe care jucătorii Rapidului îl vor vedea înaintea fiecărui meci: "Cine vrea să plece acum, pentru că cine rămâne nu pleacă de pe corabie decât cu picioarele înainte!"

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close