FOTBAL  »  LIGA 3  »  ASR BRAȘOV - FC U CRAIOVA 1948 1-3

ASR BRAȘOV - FC U CRAIOVA 1948 1-3 // VIDEO Victorie spectaculoasă pentru FC U Craiova » Bilanț perfect după primele 2 etape + Ultrașii au făcut spectacol

FOTO: Captură
FOTO: Captură

Articol de GSP - Publicat sambata, 01 septembrie 2018 19:12

FC U Craiova, formația finanțată de Adrian Mititelu, și-a confirmat statutul de favorită la promovare. Alb-albaștrii s-au impus pe terenul lui ACS SR Brașov, scor 3-1, și au un procentaj perfect după primele două etape.

Partida, desfășurată pe Stadionul Municipal din Brașov, a adus aminte de confruntările de altădată dintre FC Brașov și Știința. Stadionul a fost extrem de populat, iar ambele echipe au fost susținute de galerii, element atipic unor formații din al treilea eșalon.

Meciul nu a început bine pentru formația lui Ștefan Stoica, care a primit gol încă din minutul 14, după reușita lui Avram.

Treptat, alb-albaștrii au pus stăpânire pe joc, confirmând că sunt echipa mai solidă, având în vedere și numele grele din primul "11". Egalarea a venit în minutul 39, prin Claudiu Bălan.

Același Claudiu Bălan a fost eroul Craiovei în repriza secundă. A mai înscris de două ori, completând astfel primul hattrick al sezonului, iar Craiova iese învingătoare din capul de afiș al etapei secunde din seria a a 3-a din Liga 3.

  • FC U Craiova are 6 puncte după primele două meciuri și un golaveraj de 6-1.

Ultrașii au făcut spectacol

Oltenii au fost încurajați la meci și de un contingent important al suporterilor din Peluza Sud '97, aproximativ 600 de supoteri făcând deplasarea la Brașov.

Aceștia boicotează meciurile jucate pe teren propriu, nemulțumiți de "exilul" la Severin, dar în meciul de azi au creat spectacol, aprinzând torțe și fumigene și încurajându-și favoriții pe toată durata meciului.

La finalul meciului, jucătorii au celebrat victoria alături de fani, care au rămas pe stadion și au scandat minute în șir alături de ei. 

sHOW ÎN AUTOCAR

Jucătorii Craiovei au savurat din plin victoria de la Brașov și au făcut show în autocar la drumul de întoarcere spre casă. Mihai Dina a postat un videoclip savuros pe Facebook care reliefează perfect starea bună de spirit din echipa alb-albastră. 

 

Samuel Zimta Sabin Lupu Eduard Dina Constantin Grecu Claudiu Chindris Balan Claudiu Olivian Surugiu Alex Raicea Sebi Tătulea Raducu Mogosanu Mihai Ciobanu Kovari Stefan Madalin Ciuca Stefan Stoica Lali Genel Robert Saceanu Dananae Ovidiu Adrian Filip Gabriel Robert Tirca Alex Armaselu

Publicată de Mihai Dina pe Sâmbătă, 1 Septembrie 2018

ACS SR Brașov - FC U Craiova 1-3 
Au marcat: Avram '14 / Cl. Bălan '39, '65, '71

Echipa de start a Craiovei: Mogoșanu - Dănănae, Ciucă, Ed. Dina, E. Negru - Kovari, Zimță, Grecu, S. Lupu - M. Dina, Cl. Bălan
Antrenor: Ștefan Stoica

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (19)
198939213804366
Adrian Addryano  •  02 Septembrie 2018, 15:34

Superbă victoria repurtată de STIINTA!!!!!!!!!Bravo băieți,bravo Peluza Sud 1997,felicitări pentru acest frumos succes!!!!!!!!!Istorie,onoare,iubire și pasiune!!!!!!!!!Împreună spre Divizia B!!!!!!!!!

2032477083462047
Stanciu Daniel Antonio  •  02 Septembrie 2018, 15:10

apare aici un empedocle..zis patrocle...bai atarnatule....daca ai de comentat,si nu esti psd ist clonat scrie tata cu numele tau...ti-e frică gurita sau ce?...apoi SPUI ca toti sunteti anti psd.psi ati strigat Mă vreodata împotriva psd de cand s-a deschis noul stadion..?ia zi copilul lui tanti veorica.....pana atunci sunteti niste .....stiti voi...a sa nu uit pt tine ,pt clonati *** ....

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

239210873112253
Adrian Și Atât  •  02 Septembrie 2018, 13:26
Postat de Empe Docle pe 02 Septembrie 2018, 12:29

Postat de Adrian Și Atât pe 02 Septembrie 2018, 12:09 ".. nu gipsyce precum clonații. " Ha, ha ha ... zise Menumorut din Lunca Jiului !

Ce îmi pasă mie că ți se zice Menumorut și că ești din lunca Jiului? La spitalul 9 sunt unii ce se cred Napoleoni. Tot votanți de PSD! firește.

Vezi toate comentariile (19)
Comentează