FOTBAL  »  LIGA 3  »  ACCIDENT

Atenție, imagine dură! » Un fotbalist român a cauzat un accident auto cumplit și a suferit leziuni grave: "Suntem șocați cu toții"

Mașina lui Cătălin Mierlici, distrusă // FOTO: expressdebanat.ro
Mașina lui Cătălin Mierlici, distrusă // FOTO: expressdebanat.ro

Articol de GSP - Publicat miercuri, 15 august 2018 13:53

Cătălin Mierlici (19 ani), fotbalist la CSM Reșița, în Liga a 3-a, a fost implicat marți într-un grav accident rutier în timp ce se îndrepta spre antrenamentul echipei sale.

Mierlici se întorcea de la București și mai avea puțin până la stadionul celor de la Reșița. Acesta nu s-a asigurat însă în momentul unei depășiri, fiind atent la telefon, conform polițiștilor, și s-a izbit violent cu o autoutilitară care circula regulamentar din sens opus.

Tânărul jucător al Reșiței a rămas încarcerat, iar ulterior a fost transportat cu elicopterul la spitalul Fundeni din Capitală, unde a fost diagnosticat cu fractură de stern și leziuni extrem de grave. Totuși, viața acestuia nu ar fi pusă în pericol.

"Un tânăr de 19 ani din București, având alte preocupări de natură a-i distrage atenția în mod periculos, prin folosirea telefonului mobil, a pătruns pe sensul opus cu autoturismul și a intrat în coliziune frontală cu o autoutilitară, condusă regulamentar de un bărbat de 34 de ani, tot din București", au declarat reprezentanți ai IPJ Caraș-Severin, potrivit expressdebanat.ro.

"Suntem șocați cu toții. El nu s-a prezentat la antrenament, nu anunțase nimic și atunci am început să-l sunăm, dar nu am reușit să dăm de el. Am sunat la București, la familie, la antrenorul lui de la juniori și așa am aflat de accident. Am înțeles că a fost transportat cu elicopterul la Spitalul Fundeni, cu fractură de stern și leziuni grave la coloana cervicală.

Cătălin ne place foarte mult, ne-am pus mari speranțe în el și ne interesăm acum să vedem cu ce-l putem ajuta. În primul rând sper să se facă bine și m-aș bucura enorm să-l putem vedea cât mai repede pe gazon. Suntem cu toții alături de el", a declarat Viorel Lolea, președintele lui CSM Reșița, potrivit sursei citate.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (5)
106773433522190
Marcello Kazan  •  16 August 2018, 00:01

***... Orice altceva e de prisos...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

titiduru22
titiduru22  •  15 August 2018, 18:28
Postat de mioriticul pe 15 August 2018, 15:47

Asta ar putea fi un fecesebist veritabil.

Io cred ca e gigist .

mioriticul
mioriticul  •  15 August 2018, 15:47

Asta ar putea fi un fecesebist veritabil.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează