FOTBAL  »  LIGA 3  »  ROMÂNIA

Ce face acum Bănel Nicoliță? "Am grijă de 60 de copii, o să fie 61"

Articol de GSP - Publicat luni, 21 noiembrie 2016 14:12

Bănel Nicoliță joacă acum pentru CS Făurei și dezvăluie ce a reușit să facă în ultima vreme. Fostul fotbalist al Stelei a cumpărat o grădiniță și spune că în iarnă e gata să revină în fotbalul mare. 

”Din iarnă, o să încep din nou munca. Trebuia să stau, să mă pregătesc, dar o să revin. Nu am pus pe mine pentru că zi de zi fac antrenamente. CS Fourei este echipa la care joc acum, mă ocup şi de antrenamentele grupelor de copii.

Mulţumesc familiei şi soţiei, care au înţeles că fotbalul e viaţa mea. La antrenamente vin copii foarte săraci, care venind aici au o masă caldă, lucru care mă bucură şi mai mult, pentru că reuşesc să fac ceva pentru ei.

Am cumpărat o grădiniţă în care am 60 de copii. E o responsabilitate în plus, însă mă bucur, am şi eu fetiţa acolo. Îmi plac copiii foarte mult, acum am grijă de 60 de copii. Nu ştiu, o să vorbesc cu soţia, o să analizăm situaţia. Acum, avem 60 de copii, o să fie 61.

Vom vedea pentru că e o mare responsabilitate. M-am gândit la viitorul familiei, la viitorul meu, pentru că va veni şi un moment în care va trebui să mă retrag din fotbal şi va trebui să am un bussines din care să mă întreţin”, a declarat Bănel Nicoliţă pentru Cancan.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
171532653316710
Adi Duta  •  21 Noiembrie 2016, 19:25

Un om cu suflet mare respect total Banel!

6.6.6
6.6.6  •  21 Noiembrie 2016, 16:01

Bravo, Banele! Mult succes si sa sa-ti iasa asa cum iti doresti!

yeab
yeab  •  21 Noiembrie 2016, 15:39

Bravo ! Succes în ceea ce faci !

Vezi toate comentariile (3)
Comentează