FOTBAL  »  LIGA 3  »  RAPID

Rapid le pregătește două surprize fanilor, ca pe vremuri, în Liga 1

Articol de GSP - Publicat vineri, 21 septembrie 2018 14:41

Rapid încearcă să fie tot mai aproape de suporteri, iar oamenii responsabili de imaginea clubului promovează inițiative ca pe vremea în care giuleștenii jucau în prima divizie. 

Mai exact, alb-vișiniii au revenit la tradiția editării programelor de meci denumite Giuleștina. Revista și-a început apariția la mijlocul anilor '70, având o formă grafică de excepție în deceniul 1980-1990 sub coordonarea lui Radu Călin Cristea. Numele de Giuleștina a fost fondat în 1997 de către publicistul George Stanca.

Programul de meci este editat sub coordonarea directorului de imagine al clubului Lucian Ionescu, și este redactat în întregime de către suporteri, în fiecare număr are 8 pagini și un poster la mijloc.


giulestina 2 poster maftei

În numărul 2 puteți citi un interviu cu jucătorul Marian Vlada, "judecat" de către fostul atacant giuleștean Dumitru Tîrțău, remember-ul unui meci de poveste când în urmă cu fix 13 ani Rapid 2 o elimina pe Steaua din Cupa României, povestea unei întâmplări amuzante din deplasarea Rapidului la Berlin, amănunte despre retragerea handbalistei Roxana Bodîrlău și altele.

În dorința unei transparențe totale și a interacționării cu suporterii, FC Rapid București a lansat încă o provocare: suporterii întreabă, clubul răspunde.
Câțiva reprezentanți ai galeriei selectează săptămânal un set de zece întrebări care sunt adresate conducerii clubului. Oficialii rapidiști răspund fanilor prin intermediul site-ului oficial.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (5)
teilandezu
teilandezu  •  21 Septembrie 2018, 18:46

Foarte bine . Suporterii Rapidului merita totul , chiar si munai pentru devotamentul lor . Tin minte inceputul anilor „60 cind doar Rapidul (si Progresul avea o galerie micuta , dar disciplinata ) avea galerie adevarata cu raposatul Tudorica la trompeta care , cind „adormeau „ pe teren le cinta Marsul sau Linistea a lui Nini Roso . dOAMNE , CE VREMURI , CE FOTBALISTI ADEVARATI . Atunci , fiecare echipa avea executantul loviturilor libere magistral . La noi tunarul Naie Georgescu si mai apoi Dinu „Buric„ .Am vazut pierderea cupei din „61 cu Ariesul Turda . Inebunise galeria exasperata de ratari sau de paradele lui Suciu , portar la lotul de juniori care a cistigat cupa UEFA , iar mai apoi , intreaga echipa a devenit VIITORUL (Hagi stie el ce stie ) , care bagata in A direct , a spulberat tot ce a intinlit o jumatate de campionat si asta a fost de nesuportat pentru echipele partidului care a desfintat-o si impartit-o mai mult intre ei . Restu a luat firimituri . Amintiri placute si nostalgie cit incape , creata si de ccumse joaca azi fotbal ,„ atletism si rugbi „

ranndom
ranndom  •  21 Septembrie 2018, 17:05
Postat de dakesis pe 21 Septembrie 2018, 16:53

scuze, dar in cazul asta nu se foloseste R? ca si la fcfcfcfcsb, nu? de unde atata 'rapid'?

in cazul vostru se foloseste clona csu si in cazul lor nu se foloseste r,pentru ca nu la pasa *** de ei,uita-te la commenturi.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

1258802267479225
Marian Ghergus  •  21 Septembrie 2018, 16:55

Pe ce lume traiiesti petre radulescu...cu siguranta esti un *** ceausist ?!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează