FOTBAL  »  LIGA 3  »  CS DINAMO

VIDEO + FOTO Acuzații grave la CS Dinamo: „Dănuț Lupu a dat în mine, m-a înjurat și scuipat! Merg la poliție!” » Lupu a reacționat halucinant: „Ha-ha-ha. E nebun”

Adrian Dorobanțu l-a acuzat pe Dănuț Lupu de agresiune fizică și verbală
Adrian Dorobanțu l-a acuzat pe Dănuț Lupu de agresiune fizică și verbală

Articol de , - Publicat vineri, 27 ianuarie 2023 18:59 / Actualizat vineri, 27 ianuarie 2023 19:45

Mijlocașul Adrian Dorobanțu (23 de ani), de la CS Dinamo (locul 5 în Seria 4 din Liga 3), îl acuză pe team managerul echipei, Dănuț Lupu (55 de ani), că l-a agresat fizic și verbal astăzi, în vestiarul echipei. Fostul jucător de la Dinamo și Rapid neagă vehement, dar un martor la scenă confirmă relatările lui Dorobanțu.

În această după-amiază, mijlocașul Adrian Dorobanțu, fotbalist cu prezențe în primele două ligi din România, l-a acuzat pe Dănuț Lupu de agresiune fizică și verbală, dar și amenințări grave, în încercarea de a fi împins să semneze rezilierea contractului.

Dorobanțu susține că Lupu l-a călcat și împins, înjurat birjărește și amenințat că va fi bătut pe stradă dacă nu semnează rezilierea contractului scadent la finalul sezonului.

VIDEO. Acuzații grave la CS Dinamo: „Dănuț Lupu m-a scuipat, înjurat de familie și morți, m-a amenințat că pune oameni să mă bată”

„Team managerul echipei, marele Dănuț Lupu, încearcă de două zile să scape de mine, să-mi rezilieze contractul fără să-mi spună motivul. Sunt exclus din lot, antrenorul (n.r. - Marius Bratu) mă evită, sunt pus să mă pregătesc separat. Mă schimb într-un vestiar separat, mă pune să alerg în tribunele stadionului din Ștefan cel Mare, mă cheamă la altă oră față de cea la care se pregătește echipa.

Primesc amenințări, mă sună, îmi spune că mă termină, că pune oameni să mă bată. Astăzi a venit în vestiar, a dat în mine, m-a scuipat, m-a înjurat de familie, de morți, mi-a spus că o să fie cel mai negru coșmar al meu dacă nu vreau să semnez. M-a călcat, a intrat în mine! Am martori, doi băieți din vestiar.

M-a avertizat că o să mă facă să mă las de fotbal, că o să pună oameni să mă bată pe stradă. Mi-e frică, mă abțin cu greu să nu plâng. Mi-e frică să merg mâine la antrenament, la ora 10:00. S-a enervat, a început să tremure, mi-a spus că dă în mine și m-a lovit!

Nu știu ce să fac, am sunat președintele clubului (n.r. - se referă la Vasile Gâlcă) și a început să râdă la telefon, a zis că găsim o soluție să ne înțelegem, că ne vedem luni. Habar nu am ce să fac!

Mi-e frică pentru integritatea mea! Cu siguranță voi depune plângere la poliție, voi cere ajutor, chit că mă las de fotbal. Nu mă mai interesează fotbalul în condițiile astea! Să se desființeze sportul ăsta, dacă mai există asemenea oameni!

Nu semnez nimic! O să-mi duc contractul la bun sfârșit, să iau până la ultimul leu!”, a transmis Adrian Dorobanțu pentru GSP.ro.

Acuzații grave la CS Dinamo: „Dănuț Lupu a dat în mine, m-a înjurat și scuipat! Merg la poliție!” » Lupu a reacționat halucinant: „Ha-ha-ha. E nebun”
Cum arată piciorul lui Dorobanțu după conflictul de astăzi din vestiar cu Dănuț Lupu

Dănuț Lupu neagă acuzațiile: „Ce sunt eu, bătăuș?”

Contactat de Gazetă, Dănuț Lupu a negat că l-ar fi agresat fizic sau verbal pe fotbalist. Spune doar că „poate am ridicat vocea la el” și că fotbalistul „m-a luat la mișto”.

„Eu? Doamne, ferește! Ce sunt eu, bătăuș? Și eu pot să-l acuz de multe. Ha-ha-ha. Haideți că vă trimit și eu (o poză), am un semn, mi-a dat un pumn.

I-am explicat că nu mai poate să facă parte din lot, că antrenorul nu-l vrea. Mi-a cerut un program de pregătire individuală, i l-am făcut și nu a vrut să-l semneze. Păi, dacă-mi ceri un lucru, eu ți-l dau și tu nu vrei să-l semnezi...

Nu am nimic cu el, e nebun. I-am spus că poate sta liniștit, să se antreneze 5 luni, până i se termină contractul. Are martori? Păi și eu am martori că nu l-am agresat! Cum facem?

E un copil pe care nu-l interesează fotbalul, ci doar banii. Nu e problema mea. I s-a explicat frumos că nu mai face parte din lot, iar el mi-a făcut petiție la club, la AFAN, mai are puțin și-mi face peste tot.

Antrenorul nu e obligat să ia la echipă un jucător de care n-are nevoie. I-am explicat frumos că normal e să-și caute o echipă la care să meargă să joace. Dacă-l interesează doar banii, nicio problemă, să stea. Dar nici să mă ia la mișto, să-mi ceară un lucru, eu să i-l dau, iar apoi să mă ia la mișto, să nu-l semneze!

Înjurat? Poate am ridicat vocea la el, nicidecum înjurat. Pentru ce să-l înjur? Dar atât timp cât îmi cere un lucru, iar apoi mă ia la mișto, eu ce trebuia să fac?”, a precizat Lupu.

Pe el l-a adus alt antrenor (n.r. - Daniel Iftodi), nu l-a folosit. Eu nu m-am băgat, nu fac lotul la această echipă. 

- Danuț Lupu, team manager fotbal CS Dinamo

Adrian Dorobanțu e confirmat din vestiar: „Așa e. Mie mi-a zis la telefon că sunt «prost, handicapat»”

GSP a luat legătura cu unul dintre martori, fotbalistul Ciprian Jianu, aflat la rândul lui pe lista neagră a cuplului Dănuț Lupu - Marius Bratu. 

Acesta a confirmat varianta lui Dorobanțu și l-a acuzat pe Dănuț Lupu că „la telefon mi-a zis «prostule, handicapatule». S-a întâmplat o singură dată”.

Președintele CS Dinamo: „Luni, ședință cu toți jucătorii”. Lupu riscă să fie demis

Vestea scandalului din vestiar a ajuns și la urechile președintelui clubului, Ionuț Adrian Popa. Acesta a precizat că luni va avea loc o ședință colectivă și că se va întâlni cu fotbalistul pentru desfacerea contractului. Totodată, că Lupu riscă excluderea din club, dacă varianta lui Dorobanțu stă în picioare.

„Dănuț Lupu mi-a confirmat că a existat o neînțelegere, că antrenorul Marius Bratu dorește să aducă niște jucători ai lui și a propus rezilierea a trei contracte, a trei jucători.

Bineînțeles, aici e nevoie de acordul părților. Cred că nu s-au înțeles, și mai departe... dar el spune că a fost o neînțelegere, că pur și simplu s-au certat și atât, că martorii sportivului sunt doar cei de pe lista de plecare.

Eu cred că nu s-a întâmplat așa ceva, dar îmi doresc să discut personal și cu domnul Dorobanțu”, a spus inițial Ionuț Popa.

Acesta a revenit ulterior:

„Am discutat cu sportivul, va veni luni la mine la birou împreună cu departamentul juridic și cu vicepreședintele pe sporturi pentru a găsi varianta de încetare amiabilă a jucătorului. Pe mine mă interesează în prima instanță să închei cu el juridic.

Mai departe, i-am spus că referitor la domnul Dănuț, vom avea luni o ședință și îl voi sancționa în consecință dacă a făcut asemenea lucruri, cu măsuri până la excludere. Dar domnul Dănuț Lupu spune că nu s-a întâmplat, sportivul că da.

Dănuț spune că copilul nu s-a integrat, că e mai introvertit. Voi analiza, voi chema toți jucătorii și vom discuta, altă soluție nu e. Eu sunt împotriva unor asemenea ieșiri din partea antrenorilor coordonatori, așa ceva contravine principiilor clubului.

Eu, personal, o să îi exclud din club pe cei care am dovezi clare că au făcut așa ceva. În acest moment, există două variante. Înțeleg și interesul sportivului să-și ia niște bani, e normal.

Îl înțeleg și pe Dan să-și apere echipa. Având în vedere că e vorba de un contract și de niște bani, fiecare se apără. Dacă nu era cu bani, era altceva, dar fiind vorba de niște bani la mijloc, 2-3-4 salarii, probabil că fiecare are interesul să-și apere varianta”.

Ulterior discuției cu Dănuț Lupu, fiul acestuia, Răzvan, l-a exclus de pe grupul de WhatsApp al echipei pe Dorobanțu.

Până să ajungă la CS Dinamo, Adrian Dorobanțu a jucat la Sportul Snagov, FC Voluntari și Foresta Suceava. În tricoul primei echipe de la Voluntari are 3 apariții, două la nivelul Ligii 1.

Încă de când am venit, din vară, am simțit că dânsul nu m-a dorit la echipă. Treceam pe lângă el, îl salutam, nici nu se uita la mine!

Le-am cerut ajutorul celor de la AFAN, nu e posibil așa ceva. Au spus că o să mă ajute, că vor vorbi cu un jurist. Le-am spus că nu vreau să-l mai văd pe acel om, chit că mă las de fotbal! Vreau să mă simt în siguranță când merg la antrenament, m-am apucat de fotbal de plăcere, nu să mă bat la antrenament.

Antrenorul, Marius Bratu, nici nu se uită la mine, nu mi-a spus motivul pentru care sunt exclus din lot, nu mi-a spus nimic. Sunt jucător cu meciuri în Liga 1, Liga 2, și la Liga 3 mă aruncă ca pe o măsea stricată?

De jucat, am jucat foarte puțin, pentru că antrenorii primeau directive. Marius Bratu este finul lui, pus de el la echipă. Intru 15-20 de minute pe teren în condițiile în care am jucat în primele două ligi și am o eficiență cum nu are alt jucător din echipă!

Am primit amenzi peste amenzi în acest sezon, la fiecare înfrângere amendă! Nu-i convenea că joci în adidași în loc de ghete, amendă!

- Adrian Dorobanțu, CS Dinamo

Mai multe știri din fotbalul românesc:

FCU Craiova a transferat un jucător crescut de FCSB: în 2012 plângea în pumni pe Ghencea
fcu craiova
FCU Craiova a transferat un jucător crescut de FCSB: în 2012 plângea în pumni pe Ghencea
Răzvan Burleanu, plan radical în scandalul licențelor: „Doi ani de suspendare! Toleranța noastră este ZERO!”
CEx
Răzvan Burleanu, plan radical în scandalul licențelor: „Doi ani de suspendare! Toleranța noastră este ZERO!”

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (27)
mafa
mafa  •  28 Ianuarie 2023, 23:18
Postat de GardaIosefina pe 28 Ianuarie 2023, 07:30

=)))))))) ai măcelărit limba română

"Intelectualule" ce cauti printre normali ??...chiar ma mir ca nu te vad la televizor !!...lol.

creeperno807
creeperno807  •  28 Ianuarie 2023, 22:32

Betiv

Eu333
Eu333  •  28 Ianuarie 2023, 17:40
Postat de ciuleavvictorms pe 28 Ianuarie 2023, 14:35

Cu parere de rau dle, asta nu are importanta! Spuneti-va parerea despre acuzatiile care i se aduc lui lupu sau incurajati asta!?

E incredibil ca inca se mai intampla asa ceva si e incredibil cum inca unii ratati ca si Danut Lupu cred ca daca se ia de un copil ca nu o sa pateasca nimic . acest om de *** Danut Lupu chiar daca nu va fi pedepsit corespunzator de autoritati il va lovi Karma rau de tot . Oricum daca se va afla ca a fost adevarat nustiu pe cate terenuri de fotbal va mai calca ca *** . Nu mai fi fricos Adrian D. data viitoare cand intra in vestiar si este amenintator *** !

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (27)
Comentează