FOTBAL  »  LIGA 3  »  CRAIOVA

EXCLUSIV Adrian Mititelu, reacție explozivă după ce Pițurcă l-a chemat pe „Oblemenco”: „E o vrăjeală! A distrus Universitatea Craiova, cu Rotaru și Olguța! Conferința de azi va fi probă în dosarul penal”

Articol de - Publicat marti, 03 septembrie 2019 17:29

Adrian Mititelu, finanțatorul celor de la FC U Craiova 1948, a reacționat pentru GSP.RO la scurt timp după ce Victor Pițurcă, noul manager de la CS Universitatea Craiova, a anunțat că n-ar fi deranjat dacă și formația din Liga 3 ar evolua pe „Ion Oblemenco”.

„E o vrăjeală! El zice asta pentru suporteri, dar spune una și gândește alta, să fim serioși! Nu domnul Pițiurcă e cel care a pus la cale toată această nenorocire? Nu el e cel care a distrus Universitatea Craiova? Nu el, Rotaru și Olguța Vasilescu au pus la cale planul de distrugere a Universității Craiova

E o diversiune. Sunt vorbe frumoase pentru suporterii adevăratei Universitatea, dar știți că am fost refuzat într-un mod barbar! De asta am și luat hotărârea să-mi fac stadion, vă dați seama la ce s-a ajuns? Joc de un an și jumătate la Severin, am fost izgoniți din oraș! Amintiți-vă cum am fost dați afară de pe „Oblemenco” în 2013, de pe locul unde am investit bani! ”, a declarat Adrian Mititelu, în exclusivitate pentru GSP.ro. 

„Conferința de azi va fi probă în dosarul penal!”

Mititelu și-a continuat apoi tirada la adresa lui Pițurcă, afirmând încă o dată că a fost deposedat fraudulos de clubul de fotbal dezafiliat în 2011. 

„Conferința de presă de azi e finalizarea unor infracțiuni pe bandă rulantă făcute cu complicitatea statului român, dar care nu vor rămâne așa! Sunt dosare penale, sunt procese pe rol, lucrurile nu s-au terminat! Tot ce au făcut astăzi se va întoarce împotriva lor, inclusiv conferința de presă a domnului Pițurcă! Acestea vor fi probe în doarul penal! Dânsul spune că s-a întors la Universitatea Craiova, să vedem de unde și până unde această echipă este Universitatea Craiova!

Cine le-a dat lor echipa, de unde au cumpărat-o? Cine i-a împroprietărit pe ei cu Universitatea Craiova? Ați mai pomenit ca unii să devină proprietarii unui club fără să-l cumpere? Conferința de azi e un material probatoriu arhisuficient, niciun procuror n-ar putea să ignoere aceste probe. Pițurcă s-a întors la o echipă înființată în 2013, fostă «Blue Lions», înființată în 2013”, a mai spus Mititelu. 

Conferința lui Pițurcă

Relațiile dintre Pițurcă și Mititelu s-au deteriorat definitiv în urmă cu 9 ani, când antrenorul a plecat cu mare scandal de la Craiova (echipa ce avea să fie dezafiliată) în urma unui conflict cu Adrian Mititelu. Anunțul de azi al lui Pițurcă surprinde cu atât mai mult cu cât Adrian Mititelu îl consideră pe Piți unul dintre principalii vinovați pentru dezafilierea Craiovei în 2011. 

Face stadion la Craiova

Noul stadion „Ion Oblemenco” a generat numeroase conflicte între Adrian Mititelu și autoritățile din Craiova, în ultima perioadă. Patronul celor de la FC U a făcut mai multe demersuri pentru ca formația din Liga 3 să joace pe arena de 30.000 de locuri, de fiecare dată fără succes. Astfel, Mititelu a promis că va construi un alt stadion în Craiova. 

Vezi și: 

Și Craiova lui Adrian Mititelu pe «Ion Oblemenco»! Victor Pițurcă, anunț total neașteptat: „De ce am făcut acest stadion? Să fie spectacol!”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (40)
252325509051324
Ionita Ilie  •  20 Septembrie 2019, 09:50

Nu il inteleg pe acest mititelu , care a distrus -o pe STIINTA si care acum se erijeaza in mare sustinator al echipei , acum cand este primit pe Oblemenco si toata lumea il accepta ...au intervenit si fotbalistii STIINTEI pentru primirea lui fcu craiova pe Oblemenco , iar Victor Piturca chiat a pledat pentru acest lucru , efectiv i-a sustinut ...ce proba in dosarul penal ???? Tu sa acuzi oamenii care te accepta sa joci pe aceasta arena , de ce ???? Nu iti este putina rusine ??????

147216516458030
Cristina Mirel Jurj  •  04 Septembrie 2019, 20:17

Domnilor de la GSP nu îl mai lăsat pe acest individ Mititelu sa mai vorbească tîmpenii Craiova a distrus iel si nu mai vorbească de suporteri ca numai rau a facut craiovei.ce stie iel sa umble prin tribunale atît ca sa distrugă mai rau fotbalul din CRAIOVA. Suporteri adevărați ai Craiovei nu sînt a lui MITITELU. Sa lase suporteri in pace iar adevărată universitatea craiova e ce din liga 1 nu societatea lui Mititelu

suporterucv
suporterucv  •  04 Septembrie 2019, 18:21

Sa ne spuna d.nul Mititelu CE ECHIPA SUSTINEA Olguta in 2012, cand aparea pe holurile tribunalelor cu tricou si fular alb-albastru !!!

Vezi toate comentariile (40)
Comentează