FOTBAL  »  LIGA 3  »  FC U CRAIOVA

EXCLUSIV Marcel Pușcaș, primul interviu după negocierile cu Mititelu pentru preluarea Craiovei: "A suferit suficient!"

Articol de - Publicat miercuri, 10 octombrie 2018 16:42

Marcel Pușcaș (58 de ani), conducătorul cu care Steaua a luat 2 titluri la mijlocul anilor '90 și fost candidat în două rânduri la alegerile FRF, va fi oficial de joi noul președinte al FC U Craiova, clubul patronat de Mititelu în Seria 3 din Liga a 3-a. 

  • FC U Craiova a anunțat azi și că, alături de noul președinte, la echipă va reveni antrenorul Nicolo Napoli. DETALII

Pușcaș a oferit un interviu în exclusivitate pentru GSP.ro, explicând de ce și-a anulat decizia de a se retrage din fotbal, cum anunțase imediat după alegerile FRF din aprilie. 

- Cum ați luat decizia de a accepta oferta Craiovei? 
- Încă nu am semnat, mâine ne vom întâlni și vom vedea despre ce este vorba. În mare măsură ne-am înțeles, mai sunt câteva mici detalii de pus la punct. 

- Care este motivul pentru care reveniți în fotbal? În aprilie v-ați anunțat definitiv retragerea. 
- M-a convins proiectul unui club imens, unul de tradiție al fotbalului românesc, mai ales unul privat, cu bani privați. Consider că domnul Mititelu a suferit suficient, merită să aibă parte de tot ce este mai bun la acest club. Sunt patroni care nu ar fi acceptat să treacă prin ce a trecut el în tot acești ani. 

- Nu vă este teamă că veți intra în conflict cu domnul Adrian Mititelu, așa cum s-a întâmplat cu majoritatea înaintea dumneavoastră? 
- Nu, știu ce pot, îmi cunosc potențialul. Domnul Mititelu nu este cel mai mare «Bau Bau» din fotbalul românesc. Sunt mulți conducători, președinți, care nu au făcut nimic pentru fotbal și totuși sunt priviți mai bine decât dânsul.

- Veți lucra cu Nicolo Napoli antrenor. 
- Este un antrenor excelent. A fost mereu un prieten al formației și acum și-a dovedit încă o dată caracterul, acceptând postul într-o situație dificilă. Trebuie să strângem rândurile, toți cei care iubim Universitatea, și să îndeplinim obiectivele acestui sezon.

- Care este punctul dumneavoastră de vedere în scandalul "adevăratei Craiove"?
- Nu m-aș fi dus la altă Craiova. Cred că e un răspuns suficient. Nu vreau să intru în alte polemici. Cu fanii din Peluza Sud 97 am o relație corectă, una normală. 

CV Marcel Pușcaș

  •  S-a născut la Oradea, pe 12 octombrie 1960.
  • De-a lungul carierei de fotbalist a evoluat la Crișul Oradea, FC Bihor, Steaua București, Rapid București, CS Târgoviște și Steaua Mizil.
  • A avut o scurtă perioadă petrecută și pe banca tehnică, ducând Rapidul în cupele europene în anul 1992, după o pauză de 18 ani.
  • A urmat cea mai prolifică perioadă, cea de conducător. Între 1996 și 1998, din postura de președinte al Stelei București, a obținut două titluri de campion, o Cupă și o Supercupă a României.
  • A candidat de două ori pentru președinția FRF, în 2014 și 2018, de ambele dăți fără succes.

Cum stă Craiova în Serie la venirea celor doi:

1

Etapa viitoare:

2

Vezi și: Mutari spectaculoase în Liga a 3-a: Napoli revine la FC U Craiova alături de un fost candidat la șefia FRF!

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (18)
ucv1948
ucv1948  •  11 Octombrie 2018, 13:05
Postat de gabryel28 pe 11 Octombrie 2018, 11:12

Bv mititelu! Cu puscas si napoli incepe sa se vada luminita de la capatul tunelului! Stiinta este doar una: FC UNIVERSITATEA CRAIOVA ! Csu clona psd

Bai oameni buni , voi sunteti spalati pe creier ? Cum poti sa spui ca echipa lui Mititelu este adevarata U Craiova , cand Tribunalul Timisoara a hotarat ca echipa asta este infiintata in 2017 ? .. Iar echipa din prima liga este infiintata in 2013 ....

gabryel28
gabryel28  •  11 Octombrie 2018, 11:12

Bv mititelu! Cu puscas si napoli incepe sa se vada luminita de la capatul tunelului! Stiinta este doar una: FC UNIVERSITATEA CRAIOVA ! Csu clona psd

ray51
ray51  •  11 Octombrie 2018, 10:50

In primul rand Puscas are cuvintele la el. In al doilea rand este un tip cu coloana. In al treilea rand stie fotbal. Ca face sau nu bine cu aceasta angajare, nu ma pot pronunta, Dar ca ar merita atat el cat si Mititelu o sparta mai buna, sunt de acord.

Vezi toate comentariile (18)
Comentează