FOTBAL  »  LIGA 3  »  INEDIT

EXCLUSIV Mititelu a spus tot! Cum a ajuns să slăbească 40 de kile și chinul prin care a trecut: "Mă simt ca la 25 de ani"

Articol de - Publicat marti, 17 iulie 2018 09:16

Pe 25 ianuarie 2018, după "3-4 ani în care m-am tot gândit să fac asta, dar amânam momentul, din cauză că îmi era teamă", Adrian Mititelu (50 de ani) s-a decis să facă operație de reducere a stomacului.

Avea 116 kilograme la 1,77 metri înălțime. Adică era obez în toată regula. "Abia mă încheiam la șireturi, respiram greu, oboseam foarte repede, aveam senzație de sufocare. Plus că nu-mi plăcea nici ce vedeam în oglindă", spune patronul celor de la FC Universitatea Craiova, din Liga a 3-a.

"Primele 3 zile au fost cumplite"

Mititelu povestește: "Nu m-am operat fiindcă sufeream de ceva, dar nu mai puteam sta așa. Eu am făcut o operație numită gastric sleeve, care a durat vreo 3 ore. Primele trei zile au fost cumplite! Am stat trei zile cu tuburi băgate pe gât până în stomac, la reanimare. Aveam dureri, senzație de amăreală în gură. Apoi au urmat alte trei zile ceva mai grele, cu senzații de vomă, de amețeală. După însă am început să îmi revin. De la aproape 1.000 de mililitri, cât avea stomacul meu, a rămas, după operație, la doar 30 de mililitri. Acum, la ultimul control, s-a mai mărit, am 40 de mililitri. Stomacul mai crește după o asemenea intervenție, ideal e să ajungă la 100 de mililitri".

"Mănânc de 10 ori mai puțin"

De la operație, Mititelu a schimbat de două ori garderoba: "Purtam haine XXL, acum am ajuns că unele lucruri mărimea S îmi sunt cam largi, îmi cumpăr și XS. La blugi aveam 44, mărimea americană, acum am 30. Am aruncat toate hainele alea mari, să nu le mai vad! Fii-miu se îmbracă cu hainele mele, că sunt mai noi! Mă simt excelent, ca la 25 de ani!

Pot să mănânc orice, doar că, după numai câteva înghițituri, mă satur imediat. Dispare imediat senzația de foame. Acum mănânc cam de 10 ori mai puțin la o masă decât altădată. Nu eram nici înainte vreun mâncău, dar mă îngrășam din cauza stresului. Peste o lună vreau să mă apuc și de sport, să îmi tonifiez musculatura".

"Le recomand tuturor celor care au probleme cu greutatea să facă această operație. Orice zi pierdută e o zi frumoasă mai puțin. Îmi pare rău că nu am făcut-o acum 10 ani" Adrian Mititelu 

Dă în judecată municipalitatea Craiova

Adrian Mititelu nu renunță la visul ca echipa lui, din Liga a 3-a, să poată juca meciurile de acasă pe noul "Ion Oblemenco". "Peste câteva zile vom demara la Tribunalul Dolj o acțiune prin care vom obliga municipalitatea Craiova să ne permită să jucăm acolo. E un stadion făcut din bani publici, iar ei comit un abuz. Le-am propus să plătim tarife de Liga 1, că ziceau că nu au tarife de Liga a 3-a. Eu zic că acest proces va dura puțin, inclusiv cu apelul, iar din primăvară vom juca acolo", spune Mititelu.

CE ÎNSEAMNĂ OPERAȚIA GASTRIC SLEEVE

Gastric sleeve, operație de micşorare a stomacului sau gastrectomia longitudinală, este una dintre cele mai utilizate intervenții. Aceasta constă în secţionarea stomacului de-a lungul său, pentru a îndepărta porţiunea dorsală, unde sunt localizați centrii foamei. Astfel, 80% din volumul stomacului este eliminat. În circuitul digestiv rămâne un tub gastric cu volum redus (aprox. 100 ml), care obligă la un consum de alimente în cantităţi reduse. Astfel, umplerea rapidă a stomacului dă foarte rapid senzația de sațietate.

4

5.500 €este costul operației gastric sleeve la clinica Medlife 

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (16)
kaloogarele
kaloogarele  •  17 Iulie 2018, 19:25

foca, mo, piftel

10207202405083487
Nanu Daniel  •  17 Iulie 2018, 17:41

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

lionforever
lionforever  •  17 Iulie 2018, 17:10

Articol scris de un ciorbar de perinita clar.

Vezi toate comentariile (16)
Comentează