FOTBAL  »  LIGA 3  »  NEÎNȚELEGERI

EXCLUSIV Scandal la un club din Liga 3: influența unui controversat agent i-a împins pe jucători să ia o decizie extremă

Articol de , - Publicat miercuri, 11 septembrie 2019 15:24

Zile tensionate la Miroslava, unde jucătorii Științei, locul 7 în C1, refuză să se mai antreneze din cauza prezenței la echipă a controversatului Mugurel Ilisei, poreclit în trecut „Moggi de România”. Fostul agent ocupă din această vară funcția de manager sportiv.

Conform informațiilor GSP.ro, fotbaliștii au refuzat vehement să se mai antreneze în ultimele două zile! Aceștia sunt nemulțumiți de influența  pe care Mugurel Ilisei o exercită în club. 

Contactat de GSP.ro, Cristi Popovici, proaspăt instalatul antrenor al celor de la Știința Miroslava, a confirmat tensiunile fără precedent din cadrul echipei, dezvăluind însă că i-a convins pe jucători să revină la antrenamente: 

„Am văzut că sunt aici niște probleme interne care n-au depins de mine. N-am ce să spun, nu cunosc foarte bine fenomenul. Jucătorii au avut unele nemulțumiri nu s-au antrenat în ultimele două zile, dar azi urmează să înceapă antrenamentele. Le-am prezentat jucătorilor cum văd situația, le-am explicat cum urmează să decurgă lucrurile, sper să fi înțeles.

I-am găsit pe jucători cu această problemă. Nu știu dacă are legătură cu domnul Ilisei, nu pot să mă bag în războiul lor. Eu doar am purtat discuții cu jucători pentru a încerca să-i conving să revină la normalitate”, a declarat Popovici, pentru GSP.ro. 

Mugurel Ilisei nu a putut fi contactat de GSP pentru a comenta informațiile apărute.

Șiinţa Miroslava se află pe locul 7 în clasamentul din C1, cu patru puncte acumulate în trei meciuri. Următorul meci al moldovenilor va fi contra Forestei Suceava, sâmbătă, 14 septembrie, de la ora 17:00. 

Legăturile lui Mugurel Ilisei cu lumea „subpământeană” din fobtalul românesc

Mugurel Ilisei Oancea este un agent român mai puțin cunoscut publicului. Are 48 de ani, dintre care aproape doi și i-a petrecut după gratii, după condamnarea într-un dosar de înșelăciune. La ieșirea din închisoare a condus clubul FC Vaslui timp de un sezon, folosindu-și relațiile din lumea pestriță a impresarilor de jucători și, potrivit lui Adrian Porumboiu, a făcut o treabă bună. 

Apoi, Ilisei a început să-și utilizeze legăturile pentru a aduce în fotbalul românesc diverși investitori, antrenori și jucători din Italia. Cei mai mulți dintre ei s-au dovedit a fi niște personaje extrem de dubioase, unii fiind chiar conectați la rețele de crimă organizată investigate în Spania și Italia pentru trucare de meciuri. 

EXCLUSIV Scandal la un club din Liga 3: influența unui controversat agent i-a împins pe jucători să ia o decizie extremă
  • Mugurel Ilisei

Vezi și: 

EXCLUSIV GSP Poveștile lui Ovidiu Lazăr, fost golgeter al României, acum funcționar în serviciul de parcări: „În '90 s-au rugat de mine să plec la Steaua, dar acolo nu m-am adaptat”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează