FOTBAL  »  LIGA 3  »  FCSB II - CSA STEAUA 1-2

FCSB II - CSA Steaua 1-2 » VIDEO + FOTO „Militarii” au dat lovitura pe final, în 10 oameni

CSA Steaua a învins-o pe FCSB II, scor 2-1, în runda secundă a seriei 4 din Liga 3. +11   FOTO
CSA Steaua a învins-o pe FCSB II, scor 2-1, în runda secundă a seriei 4 din Liga 3.

Articol de GSP - Publicat sambata, 19 septembrie 2020 15:30 / Actualizat sambata, 19 septembrie 2020 19:04

CSA Steaua a învins-o pe FCSB II, scor 2-1, în runda secundă a seriei 4 din Liga 3.

Gigi Becali a fost prezent la FCSB II - CSA Steaua 1-2: „Hai să-l mâncăm pe Talpan!”

FCSB a deschis scorul în finalul primei reprize, prin Ardelean, care a transformat penalty-ul obținut de Octavian Popescu. Deși din minutul 61 au evoluat în inferioritate numerică, după eliminarea lui Morariu, oaspeții au întors scorul până la final. 

Sub privirile lui Gigi Becali, „militarii” au marcat de două ori, prin Chipirliu și Antohi, și au plecat acasă cu toate cele 3 puncte.

CSA Steaua, favorită la primul loc

În prima etapă a sezonului de Liga 3, CSA Steaua a învins-o categoric pe CS Balotești, scor 5-1. FCSB II a pierdut derby-ul cu Dinamo II, scor 2-3. 

Din seria 4 mai fac parte Progresul Spartac, Metalul Buzău, Rapid II, CS Tunari, Concordia Chiajna II și FC Voluntari II.

FCSB II - CSA Steaua 1-2

  • Au marcat: Ardelean 45+1 - pen. / Chipirliu 66, Antohi 90
  • Morariu (CSA Steaua) a fost eliminat în minutul 61

FCSB II: Udrea - Timiș, Trif, Popescu Octavian, Botezatu - Tand, Ardelean, Flavius - Chirițoiu, Moldovan, Paul
CSA Steaua: Mușat - Beta, Morariu, Wallace, Ilie - Mihăescu, Pacionel, Bărbulescu - Zaharia, Chipirliu, Elek

Contre între suporteri

FCSB n-a fost de acord cu transmiterea meciului pe canalul de YouTube al Stelei. Fanii din Peluza SUD, cei care susțin CSA Steaua, și-au făcut apariția în număr mare la porțile arenei din Berceni, cu o oră și jumătate înaintea fluierului de start. Ultrașii au condus autocarul până la stadion, unde au afișat mai multe mesaje. 

  • „Meci de meci ne tot strigați / Astăzi am venit să ne aplaudați”
  • „Luptați pentru culori / Umiliți-i pe impostori”

Răspunsul din partea susținătorilor FCSB a venit imediat. Tornado 47 i-a contrat pe rivalii de la CSA cu următorul mesaj: „Din 2017 cu toții vă mințiți / Voi n-ați fost Steaua și nici nu o să fiți”.

#clar

Posted by Tornado 47 on Saturday, September 19, 2020

VIDEO Fanii din Peluza SUD au venit la Berceni

Citește și alte știri despre fotbalul din ligile inferioare: 

Costel Enache a fost prezentat oficial la noua echipă: „Spiritul creat aici m-a convins”

VIDEO + FOTO Juve de Maramu’ » Povestea celei mai surprinzătoare echipe din Liga 2: promovare cu salarii de 2.000 de lei în echipamentul „Bătrânei Doamne”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (227)
mario78a
mario78a  •  20 Septembrie 2020, 12:57

Steaua înseamnă CSA. Fcfcsb Fotbal Club Sportiv Berceni

forumeer
forumeer  •  20 Septembrie 2020, 02:35
Postat de apollo pe 19 Septembrie 2020, 23:36

Mi-ar fi rusine sa ma laud ca echipa favorita a castigat in fata unor copii de 16-17 ani ! Va doresc sa promovati , poate va treziti odata la realitate . MAN-ul nu poate sustine o echipa in liga 1 sau 2.

Bine ca nu zici ca aveau 7-8 ani pustii aia. Vezi ca si Steaua a avut 3 pusti de 18-19 ani in teren, cum facem? Plus ca pustii fcfcsb-ului au fost ajutati de 3 insi pe la vreo 30 de ani, imbracati in negru, care i-au lasat pe stelisti in 10 vreo 30 de min si le-au dat si un penalty foarte usor celor de la FC Gazde. Chiar si asa, Steaua s-a impus meritat. Ne vedem in Ghencea, DACA aveti tupeu sa veniti!

rocky2
rocky2  •  19 Septembrie 2020, 23:58
Postat de mario_rdfe pe 19 Septembrie 2020, 20:09

Titele, tu esti ala care scria mai devreme ca fcsb are nevoie doar de un fundas si un mijlocas ? Tu iti cunosti echipa? tu realizezi ca fcsb are nevoie de inca cel putin 8 jucatori ? Poate atunci nu mai este nevoie sa jucati cu, copii..si nu va mai vedem pe aici cum va vaitati ca a lipsit nu stiu cine...priveste si baga la cap : echipa tip fcsb..Vlad-Cretu, Cristea, Miron, Panturu-Popescu, Olaru, Morutan- Coman, Tanase, Man.. Atentie! Cine este rezerva lui Cretu? Nimeni! Cine este rezerva la fundasii centrali? Nimeni ! Cine este rezerva la inchizator? Nimeni( Nedelcu este accidentat de foarte mult timp ) Cine este rezerva lui Man? Nimeni ! Cine este rezerva lui Coman? Nimeni !

Da'lasa-i in plata D-lui asa! Atata vad, atata pot! Ce vrei? Fcsbisti!;)

Vezi toate comentariile (227)
Comentează