FOTBAL  »  LIGA 3  »  FCSB II - DINAMO II

FCSB II, victorie norocoasă în „mini-derby-ul” cu Dinamo II » Momente de panică: Cristian Dumitru, inert pe gazon, dinamoviștii au continuat faza!

Ambulanța a pătruns pe teren pentru a-i acorda stelistului primul ajutor
Ambulanța a pătruns pe teren pentru a-i acorda stelistului primul ajutor

Articol de GSP - Publicat vineri, 13 noiembrie 2020 15:42 / Actualizat vineri, 13 noiembrie 2020 16:09

FCSB II și Dinamo II s-au întâlnit astăzi, în derby-ul „sateliților” celor doi granzi bucureșteni. „Roș-albaștrii” s-au impus cu 2-1, după o gafă uriașă în apărarea „câinilor”.

Pe durata primei reprize, Cristian Dumitru, atacantul celor de la FCSB, a rămas întins la pământ după un duel aerian cu unul dintre fundașii dinamoviști. Dumitru s-a prăbușit pe gazon, în timp ce dinamoviștii au ales să continue faza. 

În cele din urmă, meciul a fost întrerupt abia după semnele disperate făcute de oamenii din delegația FCSB-ului, care solicitau îngrijorați intervenția Ambulanței. Echipa de medici și-a făcut apariția pe teren, dar Cristian Dumitru și-a reveni și a continuat meciul.

FCSB s-a impus cu 2-1, după un final spectaculos. Buziuc a deschis scorul din penalty în minutul 66. „Câinii” au egalat în minutul 85 tot din penalty, transformat de Mihaiu. „Roș-albaștrii” au dat lovitura 3 minute mai târziu prin Timiș, după o gravă eroare în apărarea adversă.

În celălalt meci important din Liga 3, Seria 4, CSA Steaua s-a impus categoric în confruntarea cu ultima clasată, 5-1 cu Balotești. Steaua conduce clasamentul după 10 runde, având două puncte avans față de rivala FCSB II.

FCSB II - Dinamo II. Mulți jucători cunoscuți în ambele formații

FCSB II - Dinamo II, mini-derby-ul orgoliilor din Liga 3, s-a bucurat de prezența mai multor jucători cunoscuți în rândul ambelor garnituri. Răzvan Oaidă, Udrea, Cană, Briceag, Buziuc sau Octavian Popescu au fost în echipa de start aliniată de Bogdan Vintilă, în timp ce Emil Ursu, tehnicianul „câinilor”, i-a folosit pe Andreas Mihaiu, Ionuț Șerban sau Andrei Sin.

FCSB II, victorie norocoasă în „mini-derby-ul” cu Dinamo II » Momente de panică: Cristian Dumitru, inert pe gazon, dinamoviștii au continuat faza!

VIDEO FCSB II - Dinamo II (meci integral)

Citește și alte știri despre FCSB: 

DOCUMENT. EXCLUSIV FCSB riscă intrarea în insolvență! Cine este reclamantul și ce datorii are clubul lui Becali

FCSB. În ce situație e Gigi Becali! Îl plătește cu 200.000 de euro doar ca să se antreneze!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (13)
creeperno
creeperno  •  13 Noiembrie 2020, 22:43

Din ce carti antice copiezi comentariile?

180761176859242
Traian Pavelescu  •  13 Noiembrie 2020, 18:07
Postat de valiomanid pe 13 Noiembrie 2020, 17:54

Gata, il secundezi pe prostul randoom cu brio:)) A jucat Fcsb2:)))))))

Goarna ruginita de cazarma, folosită doar la deșteptare și înviorare! De stingere nu au nevoie, pentru ca ei toți cazarmistii se afla in noaptea profunda a minții! Cum altfel sa fi fanul fanatic și disperat al unei unități militare sinistre, sordide, staliniste??

valiomanid
valiomanid  •  13 Noiembrie 2020, 17:54
Postat de Traian Pavelescu pe 13 Noiembrie 2020, 17:46

Încă o data se aude tropaitul lugubru al bocancilor de instrucție lăsați de armata roșie in cele doua sinistre cazarmi sportive ale armatei și miliției! Ridicolii racani, recruți pe viața, se umplu de penibil in postura lor umila de atârnați de gardurile UM Ghencea și UM Ștefan cel mare! Cât de rudimentar, defect, perimat, irecuperabil, sa fi ca sa mai poți susține in 2020 o sordida unitate militară apărută la ordinul ocupantului sovietic in 1947 și 1948!

Gata, il secundezi pe prostul randoom cu brio:)) A jucat Fcsb2:)))))))

Vezi toate comentariile (13)
Comentează