FOTBAL  »  LIGA 3  »  SCANDAL

Iubita unui fotbalist român a obținut ordin de protecție împotriva lui: „M-a dezbrăcat cu forța și m-a târât prin casă”

Articol de GSP - Publicat marti, 23 iunie 2020 16:36 / Actualizat marti, 23 iunie 2020 16:57

Andu Moisi, fost fotbalist la Poli Iași, aflat în prezent la echipa Aerostar Bacău din Liga 3, e cercetat de autorități după ce fosta lui iubită ar fi depus plângere împotriva sa.

Fundașul a fost arestat pentru 24 de ore, eliberat ulterior și plasat sub control judiciar. Judecătorii ieșeni au mai decis să îi ofere tinerei abuzate un ordin de protecție, potrivit căreia pe o perioadă de șase luni fotbalistul nu se poate apropia la mai mult de 150 de metri de ea sau de locuința acesteia.

„Dispune emiterea unui ordin de protecţie pe o perioadă de 6 luni, cuprinzând următoarele măsuri: - obligarea pârâtului la păstrarea unei distanţe minime de 150 metri faţă de reclamantă şi de locuinţa acesteia - interzicerea oricărui contact, inclusiv telefonic, prin corespondenţă sau în orice alt mod cu reclamanta“, e decizia judecătorilor, potrivit adevarul.ro.

Fosta iubită: „M-a lovit din nou, m-a dezbrăcat cu forţa”

Fosta iubită a lui Moisi a declarat că s-ar fi despărțit de jucător anul trecut, însă pe perioada pandemiei cei doi ar fi început să vorbească și să se întâlnească.

Pe 5 iunie, ea a fost la un grătar alături de fotbalist și prietenii lui. Aici jucătorul de la Aerostar ar fi consumat băuturi alcoolice și apoi ar fi lovită pe prietena lui. Ea a declarat că a plecat acasă cu un taxi, însă jucătorul a urmărit-o până la apartamentul ei.

Iubita unui fotbalist român a obținut ordin de protecție împotriva lui: „M-a dezbrăcat cu forța și m-a târât prin casă”
Foto: Realitatea de Iasi

„M-a lovit din nou, m-a dezbrăcat cu forţa şi m-a târât prin casă, în timp ce îmi adresa injurii şi mă lovea. Nu voia să îmi dea drumul, iar eu plângeam şi ţipam foarte tare, astfel încât vecinii au fost cei care au apelat serviciul 112, în toiul nopţii“, a mai spus tânăra pentru sursa citată.

Citește și alte știri despre violența domestică:

Vloggerul Colo, eliberat și plasat în control judiciar » Ce restricții a primit după ce a instigat la violență împotriva minorelor

O altă față neagră a pandemiei de COVID-19: Violența domestică a crescut cu 20%

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (5)
amicu
amicu  •  24 Iunie 2020, 11:32

liga a 3-a...nici aia din liga 1 nu sunt fotbalisti, ci jucatori de fotbal. Asa ca, asta nu poate fi numit fotbalist.

swedan
swedan  •  23 Iunie 2020, 23:40
Postat de 22cea pe 23 Iunie 2020, 17:10

Il vrei la fecesebeu ?

Hahaha

1401192300199411
Daniel Irimescu  •  23 Iunie 2020, 19:40

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează
Close