FOTBAL  »  LIGA 3  »  CSA STEAUA - FCSB 2 1-1

VIDEO Gafe URIAȘE de arbitraj în CSA Steaua - FCSB 2 » Gol anulat pentru un fault pe care nu l-a văzut nimeni și penalty nedat

Faza golului anulat / Captură Steaua TV +28   FOTO
Faza golului anulat / Captură Steaua TV

Articol de GSP - Publicat sambata, 13 martie 2021 15:24 / Actualizat sambata, 13 martie 2021 17:24

CSA STEAUA - FCSB 2 1-1. În minutul 13 al partidei, CSA Steaua a înscris în poarta lui Ștefan Târnovanu, dar reușita a fost anulată pentru un presupus fault în atac. Și oaspeții ar fi trebuit să beneficieze de o lovitură de la 11 metri, în minutul 63, la un henț comis de Adrian Ilie. 

Echipa lui Daniel Oprița a început curajos meciul contra vedetelor trimise de Becali la „satelit”. În minutul 13, la capătul unei faze fixe, mingea a ajuns la Bărbulescu, cel care a împins mingea în poartă de lângă fundaș Sorin Șerban. 

Arbitrul Vlad Baban din Iași a fluierat și le-a stricat bucuria steliștilor, care au protestat vehement la adresa deciziei luate de „central”. Arbitrul a considerat că Bărbulescu l-a faultat pe Sorin Șerban, însă reluările TV nu au arătat un contact vizibil între cei doi. Din contră, fundașul celor de la FCSB ar fi cel care își lovește adversarul.

VIDEO cu golul anulat incorect pentru CSA Steaua

Gazeta a sunat specialistul: „A fost gol valabil!”

„Un jucător lovește mingea și o introduce în poarta adversă în mod corect. E o gafă mare de arbitraj! Acest arbitru este unul care a fost validat ca tânăr talent de Vassaras, așa că mă abțin să comentez! Și dacă era în Grecia, la Atena, lângă Vassaras, tot trebuia să vadă că e gol valabil la faza asta”, a declarat un fost mare arbitru român, pentru GSP.ro.

Și FCSB 2 a avut un penalty

În minutul 63, Adrian Ilie, fundașul dreapta al celor de la CSA Steaua, a blocat cu brațul o centrare periculoasă. „Centralul” a lăsat și de această dată jocul să meargă, în ciuda protestelor vehemente din tabăra oaspeților. 

VIDEO cu hențul comis de Adrian Ilie

CSA Steaua - FCSB 2. FOTO: Cristi Preda
CSA Steaua - FCSB 2. FOTO: Cristi Preda
CSA Steaua - FCSB 2. FOTO: Cristi Preda
CSA Steaua - FCSB 2. FOTO: Cristi Preda
CSA Steaua - FCSB 2. FOTO: Cristi Preda
+24 FOTO

VIDEO Atmosferă senzațională creată de suporterii Stelei

Citește și alte știri despre meciul CSA Steaua - FCSB 2: 

CSA Steaua București - FCSB 2 1-1 » Vezi VIDEO cu golurile. Echipa de gală a lui Becali, egalată în prelungiri

VIDEO UPDATE Ultrașii din Peluza Sud, în Ghencea înainte de Steaua - FCSB 2 » L-au înjurat pe Becali și au vrut să intre în complex după rivală

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (41)
forumeer.47
forumeer.47  •  14 Martie 2021, 05:28
Postat de steaua024 pe 14 Martie 2021, 04:58

Si ce folos ? Mai aveti putin si intra Curtea de Conturi pe voi ! Pensionarii mor de foame si voi va lafaiti din banii contribuabilului alocati de un commandant iresponsabil care foloseste bugetul la care contribui si eu pentru a tine in viata o echipa de fotbal nou infiintata ! Prosteasca ambitie, care nu are nici un viitor, insa toaca banul public fara nici o rusine!

Nu inainte sa intre DNA-ul in vOi! DNA: „Gigi Becali a finanțat FCSB cu bani din despăgubirea frauduloasă! în perioada octombrie 2018-noiembrie 2019 a folosit sume din conturile alimentate cu despăgubirea supraevaluată fraudulos pentru a transfera capital cu titlul de împrumut asociat către societăți comerciale pe care le deținea: ARCOM, FCSB, Uzina Mecanică Drăgășani, Imunomedica Provita, Cellcon Invest". Cand dati banii publici FURATI poporului roman inapoi, hotilor? Asteptam cele 6,5 mil euro RESTITUITE de urgenta statului roman, DNA-ul va bate la usa cat de curand.

steaua024
steaua024  •  14 Martie 2021, 04:58
Postat de forumeer.47 pe 14 Martie 2021, 01:17

Arbitraj partinitor, in favoarea FaciCeSpuneBecali. Prin anularea golului absolut corect marcat de Steaua, arbitrul i-a scos din corzi pe fcfcsbisti, care n-au stiut unde e mingea in primele 30 de min. Acel gol le-ar fi permis stelistilor sa se dezlantuie, sa scape de tracul primul gol, o problema des intalnita la Steaua. Dupa primul gol, vine lejer si urmatoarele 3-4. Au avut si fcfcsbistii un penalty, dar pana atunci era deja scor maricel in favoarea Stelei. Zero Popescu ala trebuia eliminat de vreo 2 ori. Cu un arbitraj corect, Steaua invingea la scor. Aia e, macar suntem tot pe primul loc, obiectiv implinit.

Si ce folos ? Mai aveti putin si intra Curtea de Conturi pe voi ! Pensionarii mor de foame si voi va lafaiti din banii contribuabilului alocati de un commandant iresponsabil care foloseste bugetul la care contribui si eu pentru a tine in viata o echipa de fotbal nou infiintata ! Prosteasca ambitie, care nu are nici un viitor, insa toaca banul public fara nici o rusine!

623506571124451
Marian Iordachescu  •  14 Martie 2021, 02:27

Face Ce Spune *** inclusiv cei doi arbitrii angajati la FCSB care sunt adusi sa ,,aranjeze "meciurile Azi in meciul cu FCSB 2 din liga 3 Steaua a fost furata de arbitru de casa ,Fesnic ,gol perfrct valabil anulat si 11 metrii pentru Steaua neacordat ,iar la meciul U T A cu FCSB jucator eliminat din prima repriza de la UTA , eliminare care orice argat care il pupa in fund pe oier cred ca daca il puneai sa arbitreze nu l-ar fi elimldat pe jucatorul de la UTA

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (41)
Comentează