FOTBAL  »  LIGA 3  »  STADION

FOTO Noua Ghencea, gata de inaugurare » Reacții după imaginile de azi: „Când vom avea și echipă de valoarea lui?”

Stadionul „Steaua” este aproape de finalizare. Sursă foto: CNI +6   FOTO
Stadionul „Steaua” este aproape de finalizare. Sursă foto: CNI

Articol de GSP - Publicat marti, 29 septembrie 2020 21:57 / Actualizat marti, 29 septembrie 2020 22:24

Stadionul „Steaua” este aproape de finalizare. Compania Națională de Investiții a publicat noi imagini cu următoarul stadion ultramodern din România.

Deși superba arenă din Ghencea va fi inaugurată, cel mai probabil, abia la anul, în aprilie, lucrările sunt pe ultima sută de metri, aspect sesizabil și din ultimele fotografii publicate de CNI. 

Sursă foto: CNI
Sursă foto: CNI
Sursă foto: CNI
Sursă foto: CNI
Sursă foto: CNI
+2 FOTO
  • Sursă foto: CNI

Fanii Stelei ard de nerăbdare până la momentul în care vor păși pe noul stadion. Pe pagina de Facebook a celor de la CSA Steaua, aceștia au comentat la postarea cu ultimul set de fotografii din Ghencea: „Superb, frumos și cochet”, a scris un suporter, completat de altul: „Avem stadion acum. Pe când și echipă de valoarea lui?”.

Meciul inaugural ar putea fi programat pe 9 aprilie, data la care a fost inaugurat vechiul stadion în 1974. Se speră ca până atunci fanii să poată reveni pe stadioane. 

Până la momentul inaugurării, CSA Steaua, formație care activează în Liga 3, își dispută meciurile pe terenul 5 din Complexul Ghencea, și el recent modernizat.

Caracteristici stadion Steaua

  • Capacitate: 31.254 de locuri;
  • Cost: 94.700.000 euro
  • Suprafața de joc: 105 metri lungime, 68 metri lățime; gazon natural ranforsat sintetic, cu încălzire, degivrare, drenaj și sistem de irigație;
  • Restaurant, spații de cazare, muzeul Clubului Sportiv al Armatei, spații VIP, magazine, vestiare, spații tehnice și birouri, sală de forță, zonă de presă;
  • Suprafața construită este de 82.000 mp, de la 70.000 mp; spații de antrenament pentru alte sporturi.

VIDEO Noul stadion din Ghencea este aproape gata

Citește și alte știri de actualitate: 

EXCLUSIV. UPDATE Cutremur în Liga 1: dopaj la Astra?! ANAD i-a suspendat provizoriu pe cei 3 jucători, după imaginile controversate dezvăluite de GSP.ro

FCSB și Dinamo au pus ochii pe același stadion, dar Gigi Becali a mutat primul! Cerere oficială a roș-albaștrilor

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (34)
prazburg1948
prazburg1948  •  30 Septembrie 2020, 18:54
Postat de geogeo pe 29 Septembrie 2020, 23:32

Bai, praz baltat, vrei sa spui ca CSU PSD Clona Craiova are stadion? Tamaiosule, ala e stadionul primariei, asa ca nu te mai umfla in pene ca habar n-ai ce vorbesti. Stadionul din Ghencea e dat in administrare la MApN, cand or sa piarda bani la greu cu intretinerea o sa se roage sa vina cineva sa joace acolo ca sa mai scoata cate ceva din paguba.

Unde dai, unde crapa. Am zis ca e un stadion nou in tara si sa fiti multumiti! Am zis eu ceva de echipa Craiovei sau noul Oblemenco? Vechiul Oblemenco arata in ultimul hal, cum si ala din Ghencea am auzit ca era. M-am umflat in pene? Invata in p1m sa citesti sau lasa bautura ca una citesti, alta intelegi. Tu esti frustrat ca nu joaaca clona fc fc5b pe el, de aia intelegi ce vrei si injuri ca un vacar.

tovarasul_viorel_p
tovarasul_viorel_p  •  30 Septembrie 2020, 16:26

Jalnicul si penibilul aparator al baciului infractor, vesnica trompeta a acestuia si a faradelegilor lui este prezent la datorie cu spamul caracteristic.Numai in aceasta tara a UE este posibil ca o persoana cu cazier si eliberata conditionat sa fie adulata de personaje toxice care propaga spamul, incita ,jignesc si-i aproba pe cei care incalca legea sa nu fie sanctionate de moderatori si sa fie lasate sa continue cu aceleasi lozinci made Stefan Gheorghiu demne de anii stapanirii rosii, deranjand oamenii de bunacredinta.O realitate trista, dezgustatoare, insuportabila, care provoaca o repulsie si care este de neconceput intr-un stat democratic de drept al unei tari membre UE si NATO. Oare cat mai trebuie suportat asa ceva?Desteptarea!

faraprostiincazarma
faraprostiincazarma  •  30 Septembrie 2020, 15:54
Postat de badeadorian pe 29 Septembrie 2020, 23:19

Degeaba ti se spune ca ai acoperisul spart si-ti ploua in mansarda !!! Tu o ti pe a ta .... parca esti un afon ..pardon ..patefon caruia ii sare acul pe un singur sant al placii !!! . Esti blocat in universul tau de protestatar speriat de armata rosie masata la marginea satului !!! ... Chiar crezi sincer ca postarile tale intepenite in limba de lemn pot fi luate in seama ?? Ca pamflet au o sansa buna ...dar specifica asta !!! Este un pamflet si trebuie tratat ca atare ....

pai el insusi e un pamflet bade.

Vezi toate comentariile (34)
Comentează