FOTBAL  »  LIGA 3  »  DEMOLARE GIULEȘTI

DEMOLARE GIULEȘTI // GALERIE FOTO & VIDEO Ziduri găurite! Buldozerele au intrat azi în forță în peluza dinspre teatru

În Giulești se dărâmă peluzele +2   FOTO
În Giulești se dărâmă peluzele

Articol de GSP - Publicat miercuri, 27 februarie 2019 11:19

Muncitorii lucrează la intensitate maximă la stadionul Giulești, iar încă de la primele ore ale dimineții utilajele au intrat în peluza dinspre teatru.

Ieri au apărut primele utilaje în Giulești. "Scoaterea schelelor metalice era programată pentru luni dimineață, dar au început mai repede", spune unul dintre muncitori. Contractul privind execuţia lucrărilor aferente pe stadionul Giulești a fost câștigat de Construcţii Erbaşu SA, Concelex SRL şi Terra Gaz Construct SRL. Valoarea lucrărilor este de aproximativ 29 milioane de euro!

 

 

Dacă ieri s-au scos majoritatea schelelelor metalice din interiorul arenei, începând de astăzi s-a trecut la demolarea tribunelor de beton. Pentru stadionul Giuleşti, ieri s-a emis ordinul de începere a demolării, iar, după reconstrucţie, arena va beneficia de 14.000 de locuri şi o suprafaţă de joc de 105 m lungime şi 68 m lăţime.

 

 

Citește și:

Buldozerele au intrat azi în arena Rapidului! Imagini în premieră din Giulești

"Este extrem de important să urmărim termenele şi să verificăm în mod constant stadiul şi calitatea execuţiei lucrărilor la aceste obiective, atât pentru a ne respecta angajamentele asumate faţă de UEFA, cât şi pentru a beneficia de baze sportive moderne, sigure şi eficiente, care să ridice Bucureştiul la un nivel de infrastructură sportivă similar cu cel al marilor orașe europene"
Vasile-Daniel Suciu, viceprim-ministru

NOUL STADION RAPID

  • Capacitate: 14.000 de locuri
  • Cost: 29.000.000 euro
  • Suprafața de joc: 105 metri lungime, 68 metri lățime; gazon natural ranforsat sintetic, cu încălzire, degivrare, drenaj și sistem de irigație
  • Beneficii: pistă de atletism sub tribune, sală de sport sub „Peluza Nord”; 28 de spații de cazare pentru sportivi, spații administrative, magazin, zonă de mâncare, spații pentru mass media și VIP

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (11)
ray51
ray51  •  12 Martie 2019, 17:29

Aveti grija de promisiuni: "105 metri lungime, 68 metri lățime; gazon natural ranforsat sintetic, cu încălzire, degivrare, drenaj și sistem de irigație". Vine scadenta !

olaru_alin
olaru_alin  •  27 Februarie 2019, 17:50
Postat de ahoe1923 pe 27 Februarie 2019, 15:41

Din pacate ce e cu adevarat valoros nu este respectat in Romania. Rusine CNI, si toti cei responsabili.

rusine pt ce?..ca face stadioane GRATIS unor echipe private?!

unurt1
unurt1  •  27 Februarie 2019, 17:42
Postat de Eugen Iustin pe 27 Februarie 2019, 12:11

...si nu erau buldozere ci excavatoare, si nu daramau ci doar pozau si nu era mai multe era unul singur.

Numai in filmulet vad 2 (un Volvo si un CAT in acelasi timp in primul filmulet ce daramau pe exterior) si inca un Volvo in interior. Deci 3 in acelasi timp. 3!

Vezi toate comentariile (11)
Comentează