FOTBAL  »  LIGA 3  »  RAPID

GEORGE COPOS LA RAPID // Daniel Pancu, după anunțul revenirii lui George Copos la Rapid: "Am mai apelat la el" + Becali e în extaz: "Nu am cu cine să mă ciondănesc"

Articol de GSP - Publicat marti, 11 decembrie 2018 13:31

George Copos, 65 de ani, a fost prezent la Primăria Sectorului 1, la o festivitate organizată de Dan Tudorache pentru clubul Rapid, iar primarul a lăsat să se înțeleagă că omul de afaceri ar putea reveni la echipă (Detalii AICI)

Gigi Becali, patronul FCSB, a spus că se bucură dacă George Copos va reveni în fotbal și va investi la Rapid.

"Negoiță nu apare deloc, iar cu Hagi, nașul meu, dacă mai glumesc, se supără. El o ia de bună și se supără. Nu am cu cine să mă ciondănesc! Cu George Copos era bine, cu Porumboiu la fel", a declarat Gigi Becali la TV Digi Sport.

Daniel Pancu: "a fost alături de noi"

Daniel Pancu, antrenorul Rapidului, a spus că George Copos i-a ajutat în ultima vreme pe rapidiști.

"Nu e prima dată când ne-am întâlnit. Ne-am mai văzut câteva de ori, pe la Poiana Brașov. Mai apelam la el când mai aveam nevoie de câte ceva. Dacă am avut lipsuri în perioada asta, el a fost alături de noi", a declarat Pancu la TV Digi Sport.

Citește și

EXCLUSIV După Copos, și Mircea Lucescu înapoi la Rapid? Dezvăluiri despre strategie: "Mă duc la Istanbul în zilele urmatoare" + prima reacție a lui Copos

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
bazinga
bazinga  •  11 Decembrie 2018, 14:53

Nea Gigica,nimeni nu e mai cioban si mai *** decat tine!Daca nu realizezi ce clown sinistru esti,vai de capul tau ala gol!O fi Copos escroc ,dar nu are doi neuroni ca tine!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

michael_matijevic
michael_matijevic  •  11 Decembrie 2018, 14:49

'' Becali e în extaz: "Nu am cu cine să mă ciondănesc" dupa razboiul clonelor avem si razboiul ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

gido
gido  •  11 Decembrie 2018, 13:53

groparul rapidului ...a lasat rapidul cu datorii uriase si a zbughit-o ...acum va veni sa se dea mare investitor???

Vezi toate comentariile (3)
Comentează