FOTBAL  »  LIGA 3  »  RAPID

GEORGE COPOS LA RAPID // EXCLUSIV După Copos, și Mircea Lucescu înapoi la Rapid? Dezvăluiri despre strategie: "Mă duc la Istanbul în zilele urmatoare" + prima reacție a lui Copos

Articol de - Publicat marti, 11 decembrie 2018 12:04

George Copos, 65 de ani, a fost prezent la Primăria Sectorului 1, la o festivitate organizată de primarul Dan Tudorache pentru clubul Rapid. (Detalii AICI)

La ceremonie, Dan Tudorache i-a mulțumit pentru implicare lui George Copos, fără să dea prea multe detalii. Contactat de GSP.RO, primarul Dan Tudorache a dezvăluit că atunci când Rapid va ajunge în Liga 1, George Copos va reveni la club.

"Domnul Copos a adus niște cadouri. Asta e implicarea de acum, dar când ajungem în Liga 1 se întoarce 100% la Rapid. Mi-a spus personal că în momentul în care ajungem în Liga 1 se implică din nou", a declarat Dan Tudorache pentru Gazeta Sporturilor.

Vine și Mircea Lucescu?

Dan Tudorache a dezvăluit că vrea să-l aducă la Rapid și pe Mircea Lucescu, după ce se va retrage, și că va vorbi cu selecționerul Turciei în zilele viitoare.

"Și vă mai spun ceva! Mă duc la Istanbul în zilele urmatoare să vorbesc cu domnul Mircea Lucescu. Vrem ca în momentul în care se retrage din antrenorat să vină lângă noi. Planul nostru nu este să conducă un singur om Rapidul, ci cât mai mulți oameni care au adus performanțe Rapidului și care pot ajuta și financiar. Atât timp cât nu sunt bani publici implicați, de ce nu?", a adăugat Tudorache.

Copos neagă

George Copos a negat că ar avea de gând să se implice din nou la clubul alb-vișiniu, pe care l-a condus 21 de ani și cu care a câștigat două titluri de campion.

"Am fost la petrecerea de final de an a Rapidului, dar nici vorbă să mă întorc la Rapid. Ştiu că primarul mi-a urat bun venit, dar nu mă voi întoarce niciodată. Am fost la Rapid doar pentru a da nişte cadouri. Rapid rămâne farmecul vieţii şi va rămâne mereu în sufletul meu. Vreau să vă spun că dacă nu era primarul Dan Tudorache, Rapidul poate nu mai exista deloc, nici măcar în Liga a 3-a. Eu, categoric nu mă voi mai întoarce niciodată, dar Rapidul va rămâne în sufletul meu", a declarat Copos pentru News.ro.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (7)
badeadorian
badeadorian  •  11 Decembrie 2018, 15:34
Postat de moartea_din_vaslui pe 11 Decembrie 2018, 15:03

Georgică Copos nu mai revine în fotbal niciodată. Pentru el a fost un șoc să ajungă în închisoare, după ce toată viața a slujit sistemul.

Sistemul imunitar sau planetar ?

badeadorian
badeadorian  •  11 Decembrie 2018, 15:32
Postat de nea_vanea.60 pe 11 Decembrie 2018, 14:14

Niciodata sa nu crezi un primar!...

Dar intotdeauna sa primeze un crez !!! Hai Rapid !!!!!!

moshu_shukaru
moshu_shukaru  •  11 Decembrie 2018, 15:19
Postat de moartea_din_vaslui pe 11 Decembrie 2018, 15:09

Măcar 3 porții.. cu smântână, ardei iute și piper.

Și...caltaboș ?

Vezi toate comentariile (7)
Comentează