FOTBAL  »  LIGA 3  »  RAPID

GSP LIVE Povestea tricourilor cumpărate de Rapid de la Decathlon: "Voiam să se sperie competitorii, să conducem cu 3-0 la echipament"

Articol de GSP - Publicat vineri, 12 octombrie 2018 10:55

Nae Stanciu (44 de ani) a ocupat un loc la Rapid în a doua parte a sezonului trecut și a povestit la emisiunea GSP LIVE că echipa a avut mari probleme din cauza echipamentelor de prezentare.

"E adevărat că jucătorii nu aveau echipamente de prezentare. Referitor la echipamente eu le-am spus oamenilor să-mi aducă o formă de echipament de la Nike sau Adidas.

Dacă nu-mi poți aduce un asemenea echipament, adu-mi o formulă de echipament prin care competitorii când ne văd să spună celebra vorbă că ”noi conducem cu 3-0 la echipament”. Fără să ne anunțe nimeni, contractul de echipament a fost reactualizat. Le-am zis că vreau de la primul până la ultimul copil să fie îmbrăcat în același echipament", a declarat Nae Stanciu la GSP LIVE.

TRICOURILE CUMPĂRATE DIN DECATHLON

În această vară, în timp ce conducerea susținea că încă așteaptă echipamentul sportiv comandat în urma unui parteneriat cu un sponsor tehnic, fotbaliștii Rapidului erau îmbrăcați pestriț în momentele petrecute în cantonament.

Daniel Niculae a insistat ca jucătorii să poarte tricouri de prezentare inscripționate cu logoul clubului, după modelul occidental, însă conducerea nu a oferit nicio soluție. A fost momentul în care Niculae a mers în Decathlon și a cumpărat mai multe tricouri și șorturi alb-vișinii, le-a inscripționat cu logoul clubului și le-a adus jucătorilor. Aceste tricouri au fost folosite și în acest sezon, după plecarea lui Niculae.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează