FOTBAL  »  LIGA 3  »  RAPID

GSP LIVE // VIDEO Maftei, dezvăluiri tari din vestiarul Rapidului: "Simțeam toți că Schumacher e demis la prima înfrângere" » Explică de ce s-a stricat totul după plecarea lui Niculae

Articol de GSP - Publicat joi, 11 octombrie 2018 16:11

Vasile Maftei, fost jucător la Rapid, și Constantin Schumacher, fost antrenor la Rapid, au fost prezenți la emsiunea GSP LIVE și au vorbit despre situația clubului alb-vișiniu.

Vasile Maftei a dat detalii din vestiarul giuleștenilor și a spus că echipa a avut de suferit din cauza plecării lui Daniel Niculae. Mai mult, fostul fundaș a dezvăluit: "Eram cu toții conștienți că la primul eșec Schumacher va fi demis. Simțeam, știam asta"

 

 

Citește și: VIDEO Maftei are un mesaj dur către șeful Rapidului: "Când intră în vestiar, vede niște poze cu mine și cu trofee!Eu nu joc cu «FC Nicolae» pe piept"

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
485809194904413
Costel Tudor  •  11 Octombrie 2018, 21:30

Draga Vasile , pe măsura ce apri la tv. și deschizi gura te compromiți iremediabil ! Constat NU cu plăcere , ca Niculae , va bagă pe tine și pe Schumacher in fata , el neavând curaj și sa spună clar și concret de ce a părăsit echipa !

Vezi toate comentariile (1)
Comentează