FOTBAL  »  LIGA 3  »  TRANSFER

Încă două transferuri notabile la Atletic Bradu! După Costea și Dina, Doman și Schumacher au venit și ei la Atletic

Articol de - Publicat joi, 14 martie 2019 17:20

Atletic Bradu, formaţie argeşeană la origine, s-a mutat în judeţul Olt, la Coloneşti, unde susţine în retur meciurile de acasă în tentativa de menţinere la nivelul Ligii a III-a.

Atletic este pe penultimul loc din C3, cu 14 puncte acumulate, dar a făcut o serie de achiziţii notabile în această iarnă.

După Florin Costea şi Mihai Dina, care au venit de la U Craiova 1948,de curând s-a alăturat lotului şi un alt jucător cunoscut în peisajul primului eşalon, Cătălin Doman.

Toţi cei trei s-au aflat pe teren la disputa cu FC Voluntari 2, meci câştigat de ilfoveni cu 3-1, după ce Bradu conducea la pauză 1-0, cu golul lui Florin Costea.

Atletic Bradu a mutat şi la nivelul băncii tehnice, unde noul antrenor este Constantin Schumacher, fostul tehnician al Rapidului.

Fără cei 4, Bradu a făcut surpriza la reluarea returului, remizând acasă cu FC U Craiova 1948, 1-1. În următoarea etapă, Atletic va înfrunta chiar liderul Seriei 3, Turris Turnu Măgurele, acasă, vineri, de la ora 15:00. 

CITEȘTE ȘI:

Imagini compromițătoare cu fotbalistul care debuta în Liga 1 la 18 ani și era comparat cu Nadia la „psihicul de mare campion” » A fost dat afară de club

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (2)
fcu1948
fcu1948  •  14 Martie 2019, 20:49
Postat de univ_craiova1 pe 14 Martie 2019, 19:37

Penultimul loc din seria Craiovei lui mititelu și a Craiovei 2 ca mititelu nu are universitatea Craiova! Nu jesepe?

Ca sa vezi chestie, instanțele de judecată au stabilit ca Mititelu are palmaresul Universitatii Craiova. Iar voi îl aveți pe cel din 2013, atunci când v-a făcut pesedeul echipa.

univ_craiova1
univ_craiova1  •  14 Martie 2019, 19:37

Penultimul loc din seria Craiovei lui mititelu și a Craiovei 2 ca mititelu nu are universitatea Craiova! Nu jesepe?

Vezi toate comentariile (2)
Comentează