FOTBAL  »  LIGA 3  »  ACADEMIA RAPID

Încă un transfer surprinzător pregătit în Giulești » Are 68 de meciuri în Liga 1 și s-a antrenat alături de Rapid

Alin Cârstocea s-a antrenat azi alături de lotul lui Constantin Schumacher / FOTO: academiarapid.ro
Alin Cârstocea s-a antrenat azi alături de lotul lui Constantin Schumacher / FOTO: academiarapid.ro

Articol de GSP - Publicat marti, 17 iulie 2018 17:16

Rămași fără Daniel Niculae, rapidiștii încearcă să se întărească serios pentru viitorul sezon din Liga a 3-a, în care giuleștenii țintesc promovarea imdiată în liga secundă. 

După fostul stelist Rareș Enceanu, care s-a antrenat luni cu Rapid, încă un fost jucător din prima ligă a participat azi la antrenamentul condus de Constantin Schumacher. Este vorba despre Alin Cârstocea, 26 de ani, jucător format la Academia Hagi. 

Acesta evoluează pe postul de mijlocaș stânga și a mai jucat de-a lungul carierei la Viitorul, FC Voluntari, ACS Poli, FC Botoșani, UTA și Farul Constanța, bifând și apariții în naționalele U19 și U21.

68 de meciuri
și 2 goluri are Alin Cârstocea în Liga 1

Lotul prezent luni la reunirea Academiei Rapid

Portari: Ştefan Ciuculescu, Vlad Ignat, Andrei Voican, Bogdan Scorici
Fundaşi: Ionuţ Voicu, Alin Lădaru, Doru Bratu, Mihai Stancu, Adrian Boian, Alex Costache, Matei Babaua 
Mijlocaşi: Lucian Goge, Alex Duriţă, Alex Burlacu, Alex Olariu, Adrian Mitea, Andrei Dovleac, Adrian Grigore, Alex Bordei, Sami Amet, Andrei Moise, Rareş Enceanu, Alin Turbatu, Răzvan Milea
Atacanţi: Marian Vlada, Cătălin Bărbălău, Andrei Dumitrescu, Adrian Niţu, Mircea Manole 

În cursul zilei de azi, Rapid s-a despărțit de Daniel Niculae, care nu a dorit să-și mai prelungească înțelegerea cu giuleștenii. Acesta a plecat, de asemenea, și din funcția de președinte al clubului (detalii, aici)

Vezi și:  Surpriză în Giulești » Un jucător de la FCSB s-a prezentat la reunirea Academiei Rapid și are șanse mari să semneze

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (5)
catalynn2
catalynn2  •  18 Iulie 2018, 06:29
Postat de legendavisinie pe 17 Iulie 2018, 19:02

Și dacă Nico revine asupra deciziei și se-ntoarce la echipă? Îmi dau seama că vă este greu, nicio televiziune nu va transmite meciurile echipei UM 02301 din liga a 4-a de amatori. Nicio pagubă, s-a demonstrat că nu aveți decât maxim câteva mii de susținători.

Întrebarea pe care și-ar pune-o un suporter inteligent e de ce a plecat Nico? Pt ca voi pt Nico și Pancu (plecat și el) ați îmbrățișat proiectul PSD, clubul nefiind Rapid nici in zi de azi, și nu va fi nici sezonul viitor. Cine sunt “sponsorii” din umbra si de ce nu au cumpătat brandul Rapid acum?! Așteaptă cumva sa vadă dacă Dragnea e băgat la ***?! PSD e un partid mare, ar fi incorect sa afirm ca toți sunt rapidiști. Deloc, doar șeful cel mare și in buna tradiție românească, cât e sus, toți îl slujesc, dar cum a picat se vor lepăda toți de el, și adio F.C. R! PS: am tot uitat sa îți răspund in legătura afirmația ta ca Primăria 5 ar sponsoriza Steaua. Citește contractul de sponsorizare, e in format PDF pe net, și vei vedea ca e vorba despre Clubul Sportiv ȘCOLAR Steaua, necum echipa lui Lăcătuș.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

711328942333656
Bortan Serban  •  18 Iulie 2018, 00:20

Catalynn,inainte de a comenta,invata limba romana !

100002473541087
Danut Ognean  •  17 Iulie 2018, 19:57

parca carstocea era unul din marele sperante ale lui gigi

Vezi toate comentariile (5)
Comentează