FOTBAL  »  LIGA 3  »  RAPID

Interziși la FCSB! Rapidul îi dă o lecție lui Dinamo: "Nu au voie! Nici dacă primesc 10 milioane de euro" + Buget URIAȘ pentru Liga a 2-a

Articol de GSP - Publicat marti, 25 septembrie 2018 11:25

Victor Angelescu, principalul acționar al Rapidului, anunță un buget semnificativ pentru o eventuală promovare în Liga secundă. Conducătorul giuleștenilor a comentat și cazul Nistor la FCSB.

"Dacă vom ajunge, sigur vom avea cel mai mare buget din Liga a 2-a. Cu siguranță, minimum 1,5 milioane de euro. Nu știu dacă o să avem și cel mai mare buget din Liga 1, dar e sigur că vom avea obiectiv play-off-ul, încă din primul an.

Sper să ajungem cât mai repede acolo. La centenarul clubului, în 2023, ne vom bate cu siguranță la titlu. Eu sper și mai devreme", a precizat Victor Angelescu la TV Digi Sport. 

Interziși la FCSB!

Omul care se ocupă de soarta Rapidului a comentat și situația de la Dinamo, unde Dan Nistor i-ar fi cerut antrenorului Florin Bratu să-l lase la marea rivală, FCSB: "În momentul în care voi veni în Liga 1, le voi spune jucătorilor că nu au voie să plece la FCSB. Nici dacă primesc 10 milioane de euro pe an!".

Vezi și: Principalul acționar de la Rapid ține cu altă formație de tradiție a fotbalului românesc: "M-am gândit prima dată la ei"

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (15)
geogeo
geogeo  •  25 Septembrie 2018, 20:44

In primul rand Rapidul se bate inca cu echipe de nivelul CSA-ului, n-are ce sa ofere la FCSB. In al doilea rand, cand va ajunge Rapidul in Liga 1 (dar asta inseamna cativa ani buni) si va primi vreo oferta de 1mil., nu de 10mil. de euro, o sa-l roage pe respectivul jucator sa plece la FCSB. Poate ca daca e vorba de 10mil. de lei vechi si atunci e normal sa nu fie lasati sa plece, altfel...

gicab
gicab  •  25 Septembrie 2018, 19:35
Postat de Abigail Laslas pe 25 Septembrie 2018, 18:26

si eu i-am zis pe vremuri Claudiei Schiffer ca si daca vine in costumul Evei, nu ma uit la ea. Si nici n-a venit :))))))))))))))))))))))

Dar ricky martin?

gicab
gicab  •  25 Septembrie 2018, 19:33

Sa radem cu Anghelescu... ori de el?

Vezi toate comentariile (15)
Comentează