FOTBAL  »  LIGA 3  »  FC U CRAIOVA

OFICIAL Mititelu l-a demis pe "Fane" Stoica » Cine va pregăti echipa + mesajul finanțatorului

FOTO: Facebook Adrian Mititelu
FOTO: Facebook Adrian Mititelu

Articol de GSP - Publicat duminica, 16 septembrie 2018 19:28

FC U Craiova, formația finanțată de Adrian Mititelu, a rămas oficial fără antrenor. Ștefan Stoica a fost demis după prima înfrângere din noul sezon al Ligii a 3-a, 0-2 cu FC Voluntari II.

Alb-albaștrii au începând de astăzi un nou staff: antrenor interimar este Adrian Filip, în timp ce Mădălin Ciucă va fi secund.

"Echipa are nevoie de susținere și energii pozitive. Pentru a promova e nevoie de unitate!", a scris Adrian Mititelu pe Facebook, care a confirmat plecarea lui "Fane" Stoica. 

Cel mai probabil, Mititelu va căuta zilele viitoare un antrenor cu experiență pentru echipă, care își propune promovarea imediată în liga secundă.

După 4 etape, FC U Craiova 1948 se află pe locul 7 în seria a treia din Liga a 3-a, la 3 lungimi de primul loc, ocupat de Turris Oltul Turnu Măgurele. De altfel, cele două pretendente la promovare se vor întâlni etapa viitoare, sâmbătă, 22 septembrie, de la ora 17:00. 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (4)
stefy29
stefy29  •  17 Septembrie 2018, 15:37

Aveti grija de fc doly mogosoaia din Liga 1 ca la ce joaca s-ar putea ca la anu sa va duielati cu FCU prin liga II-a.

invinctus
invinctus  •  17 Septembrie 2018, 00:18

Piturca bine e amicul lui @@@

fly_vyp
fly_vyp  •  16 Septembrie 2018, 23:36

Pai, ce ai facut, Bobita? Breaking News!!! Vine Jose Murinho la FC BOOVENI!

Vezi toate comentariile (4)
Comentează
Close