FOTBAL  »  LIGA 3  »  RAPID

Ovidiu Burcă și Vasile Maftei, contre în direct la TV: "M-am simțit folosit" vs. "Nu vrem cu orice preț în Liga 2-a"

Articol de GSP - Publicat sambata, 06 octombrie 2018 16:30

Vasile Maftei, 37 de ani, fost jucător la Rapid, și Ovidiu Burcă, 38 de ani, acționar al clubului și șeful Academiei, au avut un schimb de replici în direct la TV.

Vasile Maftei a explicat de ce a plecat de la Rapid, fundașul declarându-se nemulțumit de faptul că nu a fost consultat de cei doi conducerea clubului.

Vasile Maftei: "De când a plecat «Nico» (n.r. Daniel Niculae) de la club, pe mine nu m-a întrebat nimeni despre echipă. Nu a venit nimeni să mă întrebe «Băi Vasile, tu ce zici de copilul ăsta? Cum se comportă la antrenamente?». Nu eram un jucător oarecare. Am fost folosit ca să fie bine cu suporterii. Nu e normal. Măcar un sfat să mi se ceară"
Ovidiu Burcă: "Anul trecut ai fost printre primii pe care i-am sunat. Mi-ai zis că mai vrei să joci un an și să te apuci de antrenorat. Eu te-am sunat când am început acest proiect"

Vasile Maftei: "M-ai sunat, mi-ai spus și după aceea am vorbit cu «Nico». Nu am vorbit nimic cu tine"
Ovidiu Burcă: "Am considerat că ești unul dintre oamenii importanți ai Rapidului. Eu mă ocup mai mult de centrul de copii. Poate trebuia să fiu mai apropiat de tine, de problemele din vestiar"

Vasile Maftei: "Eu spun ce m-a deranjat..."
Ovidiu Burcă: "Că nu te-ai simțit foarte important"

Vasile Maftei: "Noi vorbim de Champions League și de câștigarea campionatului, dar suntem în Liga a 3-a. Ovidiu, primul pas e să mergem în Liga a 2-a. Ăsta e principalul obiectiv. Dar ni s-a transmis la ședință că nu e obligatoriu să promovăm anul ăsta"
Ovidiu Burcă: "Am zis să începem de jos, să ne consolidăm. Nu vrem cu orice preț în Liga 2-a anul acesta. E important să ajungem acolo cu identitate și o filosofie"

Vasile Maftei: "Ovidiu, la Rapid nu te așteaptă nimeni. Suporterii vor rezultate cât mai repede. Important e să ajungem în Liga 1, nu jocul echipei. Lumea judecă antrenorul după rezultate"
Ovidiu Burcă: "Noi nu am judecat după rezultate. Am analizat de la pregătirea făcută în vară până la meciul cu Turris, când s-a luat decizia. Am considerat că Pancu merită această șansă și că este o decizie bună. Nu trebuia să așteptăm să vină criza pentru a lua o decizie. Am o experiență mai mare ca voi în management și vă spun că e mai bine să iei o decizie decât să nu iei niciuna"

Vasile Maftei: "Bine. Ai luat o decizie. Antrenorul a avut o singură înfrângere. E de neînțeles pentru mine de ce a fost dat afară. Nu am plecat pentru că «Schumi» (n.r. Constantin Schumacher) a fost dat afară. Plecam indiferent de cine era antrenor. Nu se poate să fie dat afară după niște rezultate bune. Gândeam la fel și plecam. Poate greșesc"

Ovidiu Burcă: "Timpul va demonstra dacă mergem în direcția bună"
Vasile Maftei: "Am decis să rămân la Rapid după ce a plecat «Nico», deși eram indecis. Am zis că trebuie să rămân la Rapid și să-l ajut pe «Schumi». În vestiar, atmosfera nu mai era la fel după ce a plecat «Nico»"

"Pancu și Niculae au fost primii pe care am vrut să îi aduc în acest proiect. În Niculae am crezut cel mai mult. Am stat trei zile să-l conving să vină cu mine. Faptul că a plecat din cauza mea e fals"
Ovidiu Burcă

Citește și: Daniel Pancu, nervos după primul meci ca antrenor: "E trist că se întâmplă asta" » Mesaj dur către jucători

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (5)
rapidist57
rapidist57  •  07 Octombrie 2018, 08:16

Sa intelegem ca Maftei a venit la Rapid pentru un post caldut, ca asa pare? Dureros mai "Rapidistilor".

ucluj2011
ucluj2011  •  06 Octombrie 2018, 19:04
Postat de Radu Fifea pe 06 Octombrie 2018, 17:31

Oameni mici cu caracter asiderea, asta este Burca. Un PSD-ist de frunte! O sluga a lui Dragnea si lui Tudorache. Rapid, echipa de partid!!!! Daca nu era asa voi credeti ca Nicolae mai pleca? Omul si-a dat seama ca aceasta clona PSD-ista - FC R - este de fapt un vehicul electoral al lui Dragnea @comp., asa cum este si clona Craiovei.

Of Doamne că pr/ost mai ești!!! ***!!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

10153267892110559
Dumitru Ciobanu  •  06 Octombrie 2018, 17:51

Domnule Maftei a jucat atît de mult fotbal a venit timpul să mai vii și acasă la Fălticeni să te implici în ridicarea fotbalului și la Fălticeni cum a fost odată Foresta în liga 1 cînd a făcut un meci pentru istorie cu Dinamo de la 4-0 în minutul 60 Foresta a cîștigat cu 5-4 antrenor la Dinamo marele Dinu,cred că stii că Foresta a fost odată și în finala cupei României.Vasile ia pe Schumacher și veniți acasă,cred că ve-ți fi primiți cu dragoste,acum ne facem de lucru în liga 3-a. La Rapid a jucat și Jamaichi și pentru puțin timp Croitoru,Ajunge vă așteptăm acasă.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează
Close