FOTBAL  »  LIGA 3  »  GSP LIVE

VIDEO Cum e Patrick Petre în rolul de tată » Dezvăluirile bunicului Florentin: „Nici el nu știe pe ce planetă e”

Articol de GSP - Publicat miercuri, 06 iulie 2022 13:03 / Actualizat miercuri, 06 iulie 2022 13:34

Devenit bunic la 46 de ani, Florentin Petre a vorbit la GSP LIVE despre fiul său, Patrick Petre.

La 25 de ani, jucătorul trecut pe la Dinamo, Dacia Unirea Brăila și Minaur, a deveni tată recent, după ce iubita lui, Adina, a născut un băiețel. 

VIDEO Florentin Petre vorbește despre viața de bunic: „L-am lăsat pe Patrick să se descurce, îi va fi mai ușor după”

„Cezar îl cheamă pe nepotul meu. E un copil cuminte. Mă bucur foarte tare. Până acum nu mă gândeam că voi fi bunic. Mă bucur că am ajuns la acest moment. Mă așteptam să se întâmple  mai repede, la cât de zvăpăiat a fost Patrick.

Acum aștept să văd cum se dezvoltă și cum se schimbă Patrick. Acum cred că nici el nu știe pe ce planetă e. E greu... Știi cum e? Când îți vine copilul acasă, îți vine cu tot cu instrucțiuni. Te adaptezi imediat.

Să-l fi văzut ieri, cum încălzea laptele...  L-am lăsat să vedem cum se descurcă. Mai greu, cu emoții, cu transpirații... E mic, nu știi cum să-l iei. Ți-e frică să nu-i rupi mâna sau piciorul. Dar se pricepe. Cu siguranță își va dezvolta abilitățile”, a dezvăluit Petre la GSP LIVE.

„Cariera lui Patrick e OK, a avut două promovări în ultimii doi ani, cu Brăila și Minaur. Dacă nu primește o ofertă mai bună, îl voi lua la mine, să-l țin aproape și să-l ajut să-și revină”, a mai spus Florentin Petre. 

+5 FOTO

Iubita lui Patrick Petre, poveste incredibilă de viață

Trecutul Adinei a fost însă unul dur, fiind diagnosticată la doar nouă ani cu leucemie. S-a zbătut pentru viața ei, și-a scris povestea mai târziu, într-o carte, iar acum face voluntariat în spitalele oncologice din România, fiind alături de micii luptători.

Adina Bălășoiu, iubita lui Patrick Petre, a primit un diagnostic dur în 2009, pe când avea doar 9 ani: leucemie limfoblastică acută. A lăsat în urmă școala, cursurile de pian și concursurile de dans și a fost obligată să lupte pe un singur front, pentru viața ei.

„Uram locul și mediul ăsta, dar totodată îi eram recunoscătoare că mă ține în viață. Primele luni au fost cele mai grele, eram atât de slăbită încât nu puteam să fac nimic singură, mereu trebuia să fie cineva lângă mine. Mama se trezea în fiecare noapte să îmi verifice perfuziile, să se roage și să caute prin diferite surse informații despre leucemia limfoblastică acută.  

Plângea singură într-un colț al camerei, uneori mă trezeam și o auzeam, dar eram atât de neputincioasă încât tăceam și cu ochii închiși o ascultam în tăcere”, rememora Adina momentele tragice din spital, pentru Observator, în anul 2016. 

Pe 2 iunie 2010 a fost externată din spital, după ce a învins cancerul, dar a continuat să se întoarcă în acel loc pentru a fi alături de alți copii care trebuiau să lupte cu același inamic. În 2022, la aproape 12 ani de la acel moment, încă merge în spitalele oncologice pentru a oferi zâmbete și încredere. 

Citește și:

Nicolae Badea l-a sunat să o preia pe Dinamo, antrenorul i-a răspuns imediat: „Aș veni și pe jos, dar nu acum”

Playtech: Gestul făcut de Iulia Vântur la un concert din America! Românii s-au simţit JIGNIŢI: 'Mascaradă grotească'


Comentarii (5)
danglumetu
danglumetu  •  07 Iulie 2022, 08:40

vai de mama lor!

apetulburi
apetulburi  •  06 Iulie 2022, 16:34

Nu vreau sa fiu rautacios, am si eu trei baieti, dar in poza se uita la el (copil) ca si cand l-ar vede prima data.....

mandelu
mandelu  •  06 Iulie 2022, 15:26

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează