FOTBAL  »  LIGA 3  »  PROGRESUL SPARTAC - RAPID 3-1

PROGRESUL SPARTAC - RAPID 3-1 // VIDEO Rapidul lui Daniel Pancu pierde primul meci în Liga 3 » Meci agitat, cu 3 eliminări și 2 penalty-uri!

Articol de GSP - Publicat sambata, 02 martie 2019 17:15

Rapid a pierdut primul meci din Liga 3, Seria a II-a, pe terenul celor de la Progresul Spartac, scor 1-3, în primul duel din retur.

Meciul a început ezitant, ambele echipe tatonându-se. În minutul 25, Andrei Luca a marcat cu capul, din 6 metri. În minutul 30, Rapid a rămas în 10 oameni. Fundașul Alexandru Iacob a fost eliminat după un fault în careu, Ciprian Stanciu a marcat din penalty.

După pauză, meciul a continuat spectaculos. În minutul 50, atacantul lui Spartac, Dănilă Parfeon, a fost eliminat pentru o intrare cu talpa la portarul Rapidului, Virgil Drăghia. Progresul a majorat diferența după ce același Ciprian Stanciu a marcat din penalty, în minutul 51.

Rapid a redus din diferență prin Petre Goge. Mijlocașul a marcat cu capul, din 7 metri.

În minutul 74, Progresul a rămas în 9 jucători, după ce Andrei Luca a văzut al doilea cartonaș galben și a fost fost eliminat.

Rapid rămâne lider în Liga 3, cu 38 de puncte, la 4 lungimi de urmăritoarea Unirea Slobozia. De partea cealaltă, Progresul Spartac e pe poziția a 5-a, cu 26 de puncte.

Progresul Spartac - Rapid 3-1
Au marcat: Luca 25, Stanciu 31 pen., 51 pen. / Goge 54

Image result for red cardÎn minutul 30, Alexandru Iacob a produs penalty-ul din care gazdele au majorat scorul, la 2-0, după un fault din poziție de ultim apărător. A fost eliminat direct de arbitrul partidei.
Image result for red card În minutul 50, atacantul lui Spartac, Dănilă Parfeon, a fost eliminat pentru o intrare cu talpa la portarul Rapidului, Virgil Drăghia.
Image result for red card Andrei Luca (Spartac) primește al doilea cartonaș galben și este eliminat în minutul 74.

VIDEO CU ÎNTREAGA PARTIDĂ (Comentariul aparține clubulUI Rapid):

Echipa de start a Rapidului: Drăghia - Băjan, Iacob, Manole, Oanea - Jorza, Cârstocea - Sefer, Goge, Hlistei - Vlada
Rezerve: Ciuculescu, Grigore, Robinho, Drăghiceanu, Neacșu, Demici, Matulevicius
Antrenor: Daniel Pancu

Nebunie la porți înainte de meci

Meciul a început cu aproximativ 15 minute întârziere. La porțile stadionului celor de la Progresul au venit aproximativ 1.000 de fani ai Rapidului, aceștia forțând intrarea pe arena de 600 de locuri de pe Intrarea Vrabiei, din București.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (22)
ucluj2011
ucluj2011  •  03 Martie 2019, 12:35
Postat de nuaicuce pe 02 Martie 2019, 19:43

sa te injur? ahahha! Nope. Faptul ca esti rapidist e cea mai urata injuratura, dar pe care, nu ti-am acordat o eu... sorry

Ești prooost rău meștere!!!

badeadorian
badeadorian  •  02 Martie 2019, 19:44
Postat de nuaicuce pe 02 Martie 2019, 18:36

Bai , asta ce legatura are cu realitatea sau cu mesajul meu? Nu inteleg ce vrei! E un mesaj gasit intr-o sticla colectata de tine? Ca stim ca voi va ocupati cu sticlele si ferul! vechi. Sa tii cu rapid e de o asemenea jena....fotbalistic vorbind, ca atunci cand tii cu psd-ul si dragnea. Ia-o punct cu punct si analizeaz o p asta, magraonule fara istorie, prezent sau viitor. Caci sa nu ne mintim, voi va ascundeti in spatele istoriei la modul ca v-ati infiintat prin 29 sau 27...habar n-am. Dar faptul ca sunteti vechi, nu echivaleaza cu ala ca ati avea rezultate sportive. Deci prostalai mai mari ca rapidistii.... mai rar. Ei tin cu spiritul.

In toata polologhia ta fara noima exista un mare adevar ,atunci cand ai scris : "habar n-am" !!!! . Desi scrii surprinzator de corect ai un fond clar de habarnist !!!

nuaicuce
nuaicuce  •  02 Martie 2019, 19:43
Postat de xxrapi pe 02 Martie 2019, 18:59

Parerea mea este ca are. Maniera in care dezvolti subiectul ne duce spre lipsa de cunoastere a istoriei sportului , a celor care au fost "inainte de noi "(de tine) si crezi ca numai cei de azi ,sunt cei care "fac" . Au fost si altii,cu multi mai multi decat stii tu ,ma scuzi,Dvs. P.S. Oricum, nu ai raspuns la intrebari! Am remarcat ca esti cinstit si ai scris: "Bai , asta ce legatura are cu realitatea sau cu mesajul meu? Nu inteleg ce vrei!" Mi-e destul! Daca vrei ma poti injura , nu voi mai raspunde . Iar pentru "moderatori" ramane cum am scris: ***

sa te injur? ahahha! Nope. Faptul ca esti rapidist e cea mai urata injuratura, dar pe care, nu ti-am acordat o eu... sorry

Vezi toate comentariile (22)
Comentează