FOTBAL  »  LIGA 3  »  TRANSFER

Rapid a găsit înlocuitor pentru Niculae! A luat un atacant de la CS U Craiova » Alte două transferuri anunțate! Unul e de la Dinamo

Articol de GSP - Publicat marti, 31 iulie 2018 21:43

Rămasă fără Daniel Niculae, plecat după neînțelegeri cu oamenii din conducere, Rapid a căutat o altă soluție pentru ofensivă și a găsit.

Giuleștenii l-au luat pe Sergiu Jurj, atacant trecut pe la Universitatea Craiova, Baia Mare, Olimpiu Satu Mare și Chindia Târgoviște.

Atacantul de 20 de ani a fost și la Hellas Verona, unde a jucat doar pentru echipa de tineret. N-a reușit să îi impresioneze pe șefi și a revenit în România.

Atacantul a jucat sub formă de împrumut la Chindia Târgoviște în returul sezonului trecut, reușind două goluri în 20 de meciuri.

Fotbalistul cotat la 50.000 de euro a crescut la Ardealul, formație care l-a cedat la CS U Craiova în 2014 pentru 60.000 de euro.

Alte două transferuri 

De asemenea, giuleștenii l-au mai adus și pe Amir Jorza, mijlocaș de 19 ani de la UTA Arad. În ultimele 3 sezoane a adunat 64 de meciuri, marcând două goluri.

amir jorza rapid bucuresti 1

Al treilea transfer este Alin Demici, fundaș stânga de 18 ani, campion în Liga Elitelor U19 cu Dinamo anul trecut și internațional U18.

alin demici rapid bucuresti

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
100305177576832
Nicolae Ionescu  •  01 August 2018, 12:11

Pe unde a fost asta a jucat ori pe pile ori a fost rezerva.Halal transfer.Are tehnica de fundas

Vezi toate comentariile (1)
Comentează