FOTBAL  »  LIGA 3  »  SC POPEȘTI LEORDENI - RAPID BUCUREȘTI 1-1

SC POPEȘTI LEORDENI - RAPID BUCUREȘTI 1-1 // Pas greșit pentru Rapid în Liga 3 » Giuleștenii s-au chinuit și au scos cu greu o remiză

FOTO: Rapid București
FOTO: Rapid București

Articol de GSP - Publicat sambata, 01 septembrie 2018 19:11

Rapid București, principala favorită la promovare din seria a doua a Ligii 3, s-a încurcat surprinzător pe terenul lui SC Popești Leorden (1-1), într-un meci din etapa a doua. Giuleștenii au fost conduși cu 1-0 și au egalat din penalty în minutul 86.

Cu vedete precum Voicu, Maftei și Matulevicius pe teren, rapidiștii s-au chinuit timp de 86 de minute pentru a obține cu greu un punct.

Marin a deschis scorul pentru Popești Leordeni în minutul 60, iar rapidiștii au egalat în minutul 86, prin Vlada, care a înscris din penalty. Giuleștenii au evoluat cu un om în plus în ultimele 5 minute, insuficient însă pentru a putea da lovitura. 

SC Popești Leordeni - Rapid București 1-1
Au marcat: L' Marin '60 / M. Vlada '86 p. 

Rapid: Ciuculescu - Voicu, Iacob, Neacșu, Lădaru - Dovleac, Jorza, Maftei, Goge - Vlada, Matulevicius
Rezerve:
Tătaru, Burlanu, Jurj, Cârstocea, Demici, Grigore, Ilie
Antrenor:
Constantin Scumacher

Rapid a acumulat 4 puncte, dar se află la două lungimi de liderul CS Afumați, care are 6 puncte.

Giuleștenii avuseseră un start excelent de sezon. Au debutat cu victorie în Liga 3-a, 2-1 pe teren propriu cu Progresul Spartac, iar la jumătatea săptămânii au obținut un succes categoric în meciul din turul II al Cupei cu Alexandria, 5-1.

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (24)
adriann_
adriann_  •  02 Septembrie 2018, 12:01
Postat de catalynn pe 01 Septembrie 2018, 21:17

O sa vezi tu Miecuri, pe 5 Septembrie, la Tribunalul Bucuresti ce “mare împăcare” o sa fie :-))))) Pe Burleanu il doare la basca de Steaua, ca promova sa nu ii era indiferent, insa avea sarcini precise sa bage Academia Partid in L3 pt ca nen-tu Dragnea si Tudorache sa poata sifona niste bani publici catre privat, unde mai pui ca uite cati rapidiști sunt acum iubitori de PSD, fiindu-le clar ca fara “daddy Liviu” se alege praful de proiect. Nu ii pot condamna, insa trebuie sa lase ipocrizia si “singuri impotriva tuturor” deoparte, macar sa fie bărbați si sa recunoască ca si-au vândut sufletul. Macar ei si l-au vândut din dragoste pt echipa lor, de asta si spun ca nu sunt de condamnat, tu insa pt niste brânza!

Termina cu delirurile, realitatea e ca voi ati fi vrut sa vina si acum Bodnaras cu Volga neagra, sa puna pistolul pe masa si sa va duca prin decret direct in liga 1 ca in 1947 :))) Realitatea e ca Rapidul v-a calcat pe cap in teren si cu asta-basta, nu sutem noi de vina ca NICI UN JUCATOR STELIST VALOROS SI INCA APT DE JOC NU A VENIT LA VOI in timp ce la noi Niculae, Voicu, Maftei si Pancu si-au dat viata pe teren. Manelele cu Dragnea samd nu pot ascunde aceasta realitate...

10155074652718103
Muzzi Ciprian  •  02 Septembrie 2018, 10:44

concluzionand, din cauza PSD si lui Dragnea rusinea CSA a pierdut anul trecut fara drept de apel in fata Rapidului, nu ca e o *** de echipa, gandita pe acelasi sistem ca Rapid( banii publici, unul cu PSD, unu cu armata, fiecare cum poate!), fara nici o exprimare in teren si inconjurata/antrenata de o armata de betivi, care mai de care mai fost mare fotbalist! bravo , mai catalyne, ma uimesti!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

1223788054307626
Salomi Rolfi  •  02 Septembrie 2018, 04:29
Postat de Ovidiu Siminiceanu pe 02 Septembrie 2018, 00:38

Tanti Catalina ma ofer eu sa te sevesc cu "branza", tu numai deschide gura....

Asa iti distribuie si tie branza jiji ciobanul, nu-i asa?

Vezi toate comentariile (24)
Comentează