FOTBAL  »  LIGA 3  »  FC U CRAIOVA 1948

Război la Craiova! Marcel Pușcaș iese la atac: „Noi suntem Universitatea și vrem să jucăm pe «Central»! Am oferit bani și am fost refuzați”

Articol de GSP - Publicat duminica, 13 ianuarie 2019 11:34

Marcel Pușcaș, președintele celor de la FC U Craiova 1948, a vorbit despre situația echipei lui Adrian Mititelu și a criticat faptul că Primăria Craiova nu lasă clubul să joace pe noul „Ion Oblemenco”.

Marcel Pușcaș a spus că FC U Craiova 1948 a făcut cerere să joace pe stadionul „Ion Oblemenco” și că Mititelu ar fi fost dispus să plătească 8.000 de euro pentru chirie, dar a fost refuzată.

„ Am acceptat proiectul Universității Craiova pentru că e vorba despre o echipă de tradiție, cu suporteri, care vrea să revină cât mai repede în Liga 1. Acum avem buget cel puțin de Liga 2 și sper să și promovăm. Adevărul este de partea lui FC Universitatea Craiova. Acesta este unul dintre motivele pentru care am acceptat proiectul. Sunt procese pe rol, așa că instanța își va spune cuvântul și va decide cine este Universitatea Craiova! Eu spun însă că Universitatea Craiova suntem noi! Sunt convins de asta.

În tur am jucat la Severin, vom vedea în retur ce vom face. Nu mi se pare normal ca noi să nu jucăm pe stadionul din Craiova. Suporterii vor să-și vadă echipa pe «Central», nu în altă parte. Răspunsul oficial a fost tăcerea. Este și un proces pe rol pe speța asta. Este un bun public. În plus, Primăria Craiova poate fi trasă la răspundere pentru că a refuzat să ia fonduri. Este un bun al comunității.

Noi am dorit să jucăm la Craiova, am oferit și bani, dar nimeni nu ne-a băgat în seamă. Adrian Mititelu a investit în fostul stadion Oblemenco și în baza de pregătire. Nu știu cine la cine e dator. Acum sunt multe procese pe rol și nu știu ce va fi în prinvința întregului cotext”, a declarat Marcel Pușcaș la TV Digi Sport.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (38)
mobutu
mobutu  •  16 Ianuarie 2019, 09:32
Postat de Aurel Stana pe 15 Ianuarie 2019, 00:20

ba esti prost sau faci pe prostul esti ca o *** care se intoarce dupa cum bate vantul .faptele sant clare santeti fondati in 2013 ce mai o dai la intors santeti echipa sistemului bolsevic ***.mai bine nu ma uit la fotbal *** *** fara onoarte si caracter asta santeti

Aurel Stana: tu daca sustii echipele infiintate si reinfiintate de fam mititelu adrian marin gigi junior ajica liliana si gabriela - inseamna ca ai onoare si caracter???? hahahhaaaaaaaaaaaaa...Maximii care sustin actuala Craiova (cea care si-a reinfiintat echipa de fotbal din cadrul Clubului Sportiv) inseamna ca nu au onoare si caracter!!....Astia sunteti, ma, voi, sustinatorii familiei descrise de mine mai sus ! Oameni cu onoare si caracter !!! hahahahhaaaaaaaaaa.....*** !!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

198939213804366
Adrian Addryano  •  15 Ianuarie 2019, 10:53

"Nicio legătură juridică intre actualul hibrid politic care joaca ILEGAL în prima ligă infiintat ILEGAL în 2013 și trecutul și istoria echipei de fotbal înființată în anul 1948 care a trecut prin mai multe reorganizări impuse de lege și regulamentele forurilor internaționale"

fabius_2014
fabius_2014  •  15 Ianuarie 2019, 08:28
Postat de Adrian Addryano pe 14 Ianuarie 2019, 22:00

Justiția română a spus clar:nicio legătură juridică intre echipa de fotbal U.Craiova și actualul hibrid politic infiintat ILEGAL în București în 2013 băgat ILEGAL direct in liga a doua". Clară că lumina zilei motivarea data de doua instanțe judecătorești mai precis Tribunalul Dolj și Curtea De Apel Timișoara intru-un proces care a durat 5 ani și care ar fi trebuit să dureze 5 minute pentru că orice om cu minime cunoștințe juridice știe care este adevărul juridic în această speță!!!!!!!!!!!!!

Justiția română a spus clar: nicio legătură juridică intre echipa de fotbal Universitatea Craiova si echipa infiintata de Mititelu in 2017. Vezi motivarea data de Curtea de Apel Timisoara . Spune adevarul daca esti corect.

Vezi toate comentariile (38)
Comentează