FOTBAL  »  LIGA 3  »  GEST

Răzvan Lucescu a salvat clubul de jumătate din datoriile către ANAF! Comunicatul oficial

Jumătate din datoriile către ANAF ale clubului SR Brașov (Liga 3) au fost achitate de către Răzvan Lucescu (52 de ani).
Jumătate din datoriile către ANAF ale clubului SR Brașov (Liga 3) au fost achitate de către Răzvan Lucescu (52 de ani).

Articol de - Publicat miercuri, 14 aprilie 2021 18:11 / Actualizat miercuri, 14 aprilie 2021 18:57

Jumătate din datoriile către ANAF ale clubului SR Brașov (Liga 3), aproximativ 100.000 de lei (20.000 €), au fost achitate de către Răzvan Lucescu (52 de ani).

Pe locul trei în Seria a 5-a a Ligii a 3-a, echipa luptă pentru un loc în barajul de promovare în eșalonul secund. Gruparea a fost înființată de suporterii lui FC Brașov în 2017, după falimentul "galben-negrilor". După un an în "județ", SR-ul a promovat în Liga a 3-a, iar în acest final de sezon încearcă să mai urce o treaptă.

Răzvan Lucescu a apărat poarta lui FC Brașov, în urmă cu două decenii, iar după retragere a antrenat de două ori trupa "stegarilor".

Răzvan Lucescu, gest mare pentru Brașov

"Datoriile vechi către ANAF (217.000 lei conform certificatului din octombrie 2020) au rămas piedica cea mai mare, cu datorii către stat nu se pot primi sponsorizări deductibile pentru companii și nici nu se pot iniția proiecte cu alte surse de finanțare. 

S-a apelat la stegari sau foști stegari de pretutindeni pentru a da o mână de ajutor. Un pas uriaș a fost făcut zilele trecute, când stegarul Răzvan Lucescu, fost jucător şi mai apoi antrenor al celei mai iubite echipe a oraşului, a răspuns afirmativ solicitărilor venite din partea managerului general Ciprian Jurubescu și a trimis o sumă consistentă în conturile clubului, care acoperă aproape jumătate din datorille către ANAF!

Îi mulţumim lui Răzvan Lucescu pentru tot ce a făcut pentru FC Brașov şi pentru că s-a implicat în susţinerea SR Municipal Brașov", se arată într-un comunicat al grupării de la poalele Tâmpei.

Răzvan Lucescu a salvat clubul de jumătate din datoriile către ANAF! Comunicatul oficial
FOTO: SR Brașov

Reprezentanții SR-ului fac un nou apel pentru strângerea banilor necesari pentru stingerea datoriilor către Agenția Națională de Administrare Fiscală, donațiile susținătorilor putând fi făcute în trei conturi:

  • RO61BTRLRONCRT0433461101
  • RO11BTRLEURCRT0433461101
  • RO15BTRLUSDCRT0433461101

Citește mai multe știri de actualitate:

40% din play-out n-are licență de Europa! Barajele sunt în aer!

Care e adevărul în cazul Florinel Coman: obosit sau neserios? » Staff-ul lui Rădoi, supărat pe vedeta lui Becali

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (12)
dorinpetre
dorinpetre  •  15 Aprilie 2021, 12:08

Echipa AS SR este o echipa noua infiintata acum vreo 3-4 ani de suporterii stegari si se considera continuatorii defunctei FC Brasov. Brandul FC Brasov a fost cumparat de fostul primar al orasului si deocamdata zace intr-un sertar...

amicu
amicu  •  15 Aprilie 2021, 07:39
Postat de catalynn pe 14 Aprilie 2021, 21:18

20’de mii văd ... In fine, poate nu e mult pt el, însă pt amaratii aia de suporteri e enorm, deci nu pot sa nu apreciez gestul. Ciudat e ca nu se implica deloc la Rapid (la oricare dintre ele), însă o arde peste tot ca FC fcsb e Steaua de parca interesează pe cineva parerea fiului celui mai mare dușman in viața al Stelei.

1. cu ce sa se implice la Rapid (care este unic)? 2. fiecare are dreptul la pareri. Plus ca, omul a fost intrebat si a raspuns. Daca nu iti place raspunsul, asta este alta problema. 3. Da. Este importanta si parerea dusmanilor, nu doar a prietenilor, daca vrei sa ai o imagine cat mai obiectiva.

bjk86
bjk86  •  14 Aprilie 2021, 21:24
Postat de pinguinul_japonez pe 14 Aprilie 2021, 21:11

mare smichirie 2000 euro .... parca ar fi donat 200.000 euro ... a facut un gest minuscul la banii lui !

Tu nu ai dona 2 lei unui om sarman si vorbesti de altii, ca de ce nu a dat mai mult, ca nu stiu ce. Daca da, nu e bine, daca nu da, e zgarcit, orice ar face, voi o sa fiti vesnic nemultumiti..

Vezi toate comentariile (12)
Comentează