FOTBAL  »  LIGA 3  »  GSP LIVE

VIDEO Scene incredibile în România povestite la GSP LIVE » Un club și-a cumpărat adversarii, dar propriii jucători erau cumpărați de o altă echipă

Articol de GSP - Publicat luni, 10 februarie 2020 13:34

Ciprian Paraschiv (45 de ani), noul președinte al lui Poli Iași și fost jucător de fotbal, a povestit la GSP Live o întâmplare incredibilă de pe vremea când era fotbalist și fusese împrumutat la Constructorul Iași, în sezonul 1993-1994. 

Echipa acestuia era deja retrogradată în Divizia C și urma un meci direct împotriva lui Foresta Suceava, o altă echipă care era în pragul retrogradării. Ulterior a urmat un joc de culise incredibil, în care colegii lui Paraschiv, de la Constructorul Iași, fuseseră „cumpărați” de Foresta, iar cei de la Foresta erau „cumpărați” la rândul lor de Gloria CFR Galați. Practic era un meci între două echipe care își doreau înfrângerea. 

VIDEO » Declarația dată de Ciprian Paraschiv la GSP LIVE

„Meciul în care viața bate filmul. Aveam vreo 17 ani, eram la Constructorul Iași, penultima etapă, și se știa că noi dacă învingem Fălticeniul retrogradează și se salvează Galațiul. Dacă ne învingea Fălticeniul, retrograda Galațiul. 

În acel meci, mă consideram mai bun decât Gică Hagi, eu fiind fundaș! Îmi ieșeau absolut toate fentele, am avut o părere atât de bună despre mine. Eram sigur că, dacă m-a văzut cineva, voi fi convocat la națională. 

Peste ani am aflat că în echipa noastră eram 4 copii, care am jucat pe bune, iar restul erau cumpărați de Fălticeni. La rândul lor, cei din Fălticeni erau cumpărați de Galați. Deci eram 4 jucători împotriva nimănui. Noi eram practic singurii care jucam pe bune”, a povestit Paraschiv la GSP LIVE.

Cronica meciului Constructorul - Foresta 3-1

VIDEO Scene incredibile în România povestite la GSP LIVE » Un club și-a cumpărat adversarii, dar propriii jucători erau cumpărați de o altă echipă

Clasamentul din momentul respectiv

VIDEO Scene incredibile în România povestite la GSP LIVE » Un club și-a cumpărat adversarii, dar propriii jucători erau cumpărați de o altă echipă

Vezi și:

EXCLUSIV VIDEO Cazul „Folcloristelor”, povestit în detaliu chiar de arbitrul pedepsit: “Fetele erau îmbrăcate sumar. Nu puteam să le dau afară” + FRF, complice în scandalul sexual

Președinte de club din Liga 1, mărturie șocantă: „Am fost două luni consilierul ministrului condamnat. Nu am făcut nimic. Am fost plătit, normal”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (12)
id45
id45  •  28 Iulie 2020, 21:08

Imi aduc aminte de acel meci ! Dar se exagereaza ! Defapt jucatorii veniti de la Poli ... nu au ajutat cu nimic echipa in acea perioada . Incepusem binisor campionatul , dar problemele cu sponsorizarea Daciei Felix si mai ales ca fotbalul incepea sa nu mai fie iubit de edili la Iasi a dus la desfintarea echipei a doua a Iasului .

anastasiu
anastasiu  •  12 Februarie 2020, 23:11

Astuia ii arde de povesti, iar echipa lui are deja 2 infrangeri si va juca cu Craiova!

dumitru82drugan
dumitru82drugan  •  10 Februarie 2020, 19:21

Pai e scolit de mic daia activeaza in fotbal ptr ca stie cum sa le comita !

Vezi toate comentariile (12)
Comentează