FOTBAL  »  LIGA 3  »  CRAIOVA

Tensiuni la FC U Craiova după prima înfrângere a sezonului! Fanii cer demisia antrenorului » Ce zice Mititelu

Articol de GSP - Publicat vineri, 14 septembrie 2018 22:21

Eșecul cu FC Voluntari 2 îl pune în gardă pe Adrian Mititelu, care se gândește să-l demită pe Ștefan Stoica de la cârma echipei.

FC U Craiova are două succese, un egal și o înfrângere în patru meciuri, parcurs care nu-l mulțumește pe Mititelu. Nici jocul echipei nu-l încântă pe patronul echipei.

Mai mult, tehnicianul a pierdut și susținerea fanilor încă de etapa trecută. Aceștia cer revenirea italianului Nicolo Napoli. 

"Din păcate, astăzi s-a confirmat ca meciul anterior n-a fost un accident! Suntem în fața unei situații grave și neprevăzute, având în vedere lotul și condițiile oferite! Sincer, sunt în cumpană, Stoica muncește foarte mult însă jocul nostru arată rău", a scris Adrian Mititelu pe Facebook.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (18)
1720140831409543
Cosmin Popa  •  15 Septembrie 2018, 19:36

Cine e de vina , cine-i vinovat???? Tom si Jerry ca au alergat mai mult decat ciuca si Dina la un loc, Batman, Superman, Mama Omida , PSD, OlGuta, Hitler pentru holocaust....esti caraghios Nea Ady

198009014290024
Jonh Santejudean  •  15 Septembrie 2018, 14:41

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

lionforever
lionforever  •  15 Septembrie 2018, 11:13

Cine o fi blestemat "campioana unei mari iubiri" sa incapa pe mana unui neica nimeni? Cu ce au gresit lung, negrila , tilihoi, stefănescu, ungureanu, ticleanu , balaci, donose , beldeanu , camataru , crisan , cartu , geolgau etc de au fost blestemati ca in timp sa ajunga echipa la nulitatea asta?

Vezi toate comentariile (18)
Comentează