FOTBAL  »  LIGA 3  »  FINANȚARE

Oficial de la Csikszereda despre dezvăluirile GSP privind investițiile Guvernului din Ungaria: "Chiar ne facem de râs!"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 14 noiembrie 2018 21:32

Robert Ilyeș, manager la FC Csikszereda U19, a comentat faptul că Guvernul Ungariei finanţează cu peste 6 milioane de euro echipele Sepsi OSK şi Csikszereda. (Detalii despre dezvăluirea Gazetei Sporturilor AICI)

"Nu am multe informații. Dar știu că această bază, construită cu sprijinul Academiei Puskas, este a clubului, a orașului. Cei de la Academia Puskas au prima opțiune în alegerea jucătorilor de la academia noastră. Dar asta nu înseamnă că nu putem da jucători la cluburile din țară sau pentru naționala României.

Dar această investiție trebuie să dea de gândit statului român. Vine Guvernul maghiar și investește în România, iar noi nu suntem capabili să facem ceva. Noi mai mult demolăm ce avem. Chiar ne facem de râs!", a declarat Robert Ilyeș la TV Digi Sport.

Citește și: Marica despre investiția ungurilor în Harghita și Covasna: "Un guvern străin îşi creşte fotbaliştii în inima României, am înstrăinat tot! Mă doare inima" 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (3)
para.para
para.para  •  15 Noiembrie 2018, 10:15

Cu asemenea ziar de sport aka hartie de impachetat peste nu doar ca sunteti de ras, dar va meritati soarta.

1764061520284739
George Adrian Popescu  •  15 Noiembrie 2018, 08:11

Cine sa faca, *** de la guvern?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

1942741732477213
Emil Kosztelnik  •  14 Noiembrie 2018, 22:28

Stadionul de la Miercurea Ciuc este concesionat de către cineva din Ungaria... Nu știu sigur cui, dar e concesionat pe 99 de ani.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează