FOTBAL  »  LIGA 3  »  TRANSFER

Unde a ajuns să joace fiul unui fost mare jucător al Rapidului: tocmai a plecat de la o echipă de Liga 1

Articol de - Publicat marti, 13 martie 2018 16:58

ACS Șirineasa a început modest returul de campionat în Liga a III-a după remiza, 1-1, de pe teren propriu cu Național Sebiș.

Conducătorii echipei care își dispută meciurile de pe teren propriu la Petroșani au mutat, imediat, și l-au antamat, pentru un an și jumătate, pe Cătălin Țîră.

Atacantul de 23 de ani s-a despărțit de Juventus în această iarnă și a ales, până la urmă, să evolueze în Liga a III-a pentru a pune umărul la promovarea echipei în eșalonul secund.

Țîră va debuta pentru noua sa grupare în jocul cu Internațional Bălești, în deplasare. Aceasta este fosta echipă pregătită de Dan Vasilică, actualul antrenor principal al celor de la Șirineasa.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează