FOTBAL  »  LIGA 3  »  CSA STEAUA

UPDATE // EXCLUSIV Promovarea dorită de CSA Steaua în Liga a 3-a nu e realistă » Reacția unui oficial FRF: "Toate demersurile cad"

Foto: Cristi Preda
Foto: Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat miercuri, 18 iulie 2018 12:43

Sursele GSP susțin că CSA Steaua va veni în locul echipei Venus Independența, în al treilea eșalon.

Venus Independența a promovat din Liga a 4-a Călărași după barajul cu CS Blejoi, însă din motive financiare echipa nu s-a putut inscrie în Liga a 3-a. Informația a fost confirmată atât de AJF Călărași, cât și de cei din clubul călărășean. 

Cristian Petrea, comandantul CSA, a comentat subiectul:"Noi am înaintat o solicitare către FRF că îndeplinim condițiile necesare participării în Liga a 3-a din toate punctele de vedere și, în cazul în care nu se vor completa seriile dintr-un motiv sau altul, vom fi luați în calcul pentru a intra în cel de-al treilea eșalon. Mai departe e treaba Federației, noi suntem disponibili și așteptăm un semn dacă e posibil".

În ciuda acestei solicitări, CSA Steaua a cerut omologarea terenului de fotbal din Ghencea pentru Liga a 4-a.

Reacția FRF

Un oficial al FRF spune însă că Steaua Armatei n-are nicio șansă la promovare în acest moment: "Într-adevăr există o cerere a celor de la CSA Steaua, dar în ciuda insistențelor lui Florin Talpan echipa nu va promova în Liga a 3-a motivul fiind următorul: primează criteriul sportiv.

CSA Steaua n-a jucat nici măcar barajul, deci nu poate ajunge în Liga a 3-a, mai degrabă ar promova CS Blejoi, pentru că e practic următoarea după Venus, dar nici ea nu va promova. Cel mai probabil și cel mai normal după regulament e ca o echipă care a retrogradat să rămână în Liga a 3-a. Așa că toate demersurile celor de la CSA cad".

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (88)
romeo.steaua
romeo.steaua  •  19 Iulie 2018, 12:26

Ce să ceri de la *** FRF?! Ce să ceri de la *** FRF care au distrus fotbalul românesc?!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

daweirl
daweirl  •  19 Iulie 2018, 08:52
Postat de catalynn2 pe 18 Iulie 2018, 18:03

Pt locul din Liga1 luat cu japca de fcsb mergem in instanța, dar durează ... Între timp mergem mai departe începând de jos. Deocamdată am câștigat L4 conform legilor și regulamentelor. Dacă nu e așa, sa ne lămurească TAS! Fac pariu pe ce vrei ca vom câștiga fluierând, cazul e este extern de simplu.

Esti prost tare...

robert.circiu
robert.circiu  •  18 Iulie 2018, 20:38

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (88)
Comentează