FOTBAL  »  LIGA 3  »  REZULTAT

Victorie categorică pentru FCSB 2 în Liga a 3-a! Un fotbalist de la prima echipă a reușit o "dublă"

Articol de GSP - Publicat vineri, 22 septembrie 2017 21:35

FCSB 2 a făcut spectacol în partida cu ACSM Oltenița, pe care a câștigat-o fără nicio problemă. Echipa a doua a vicecampioanei României s-a impus cu 5-0.

Vlad Achim, care s-a numărat printre jucătorii trimiși de Nicolae Dică să evolueze în acest meci la echipa a doua, a punctat de două ori.

FCSB 2 are 10 puncte după 5 etape și se află pe locul 3, la egalitate cu Progresul Spartac, SSC Farul și Metalul Buzău, toate cu câte un meci mai puțin.

Lider este Axiopolis Cernavodă, care are maximum de puncte în 4 meciuri, iar mâine va întâlni Farul. CSM Rm. Sărat e pe 2, cu 12 puncte în 5 partide.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează